Am crezut că particip la un antrenament antitero! Un politician american și-a arătat FUNDUL, i-a jignit pe oamenii de culoare și a urlat HAOTIC într-un serial controversat. Jason Spencer dă vina pe „colonelul Erran Morad”

Am crezut că particip la un antrenament antitero! Un politician american și-a arătat FUNDUL, i-a jignit pe oamenii de culoare și a urlat HAOTIC într-un serial controversat. Jason Spencer dă vina pe „colonelul Erran Morad
Publicat: 23/07/2018, 12:54

Republicanul Jason Spencer (R-Woodbine), un cunoscut reprezentant al statului Georgia, a apărut în serialul controversat „Who is America?”, realizat de comedianul Sacha Baron Cohen. Duminică seara, politicianul i-a jignit pe oamenii de culoare, și-a arătat FUNDUL și i-a ironizat pe chinezi, scrie The Huffington Post.

Cohen, „deghizat” în expertul israelian în terorism „Col. Erran Morad”, l-a convins pe Spencer să ia parte la un antrenament „contraterorist”, prin care oficialii aleși să învețe cum să se protejeze de… ei bine, teroriști.

„Voi, toți negri din nisipul Orientului Mijlociu, ne-am săturat să veniți în America și să ne amenințați”, spune Spencer într-un clip intitulat „Un mesaj pentru teroriști din partea republicanului Jason Spencer”.

Fiind înarmat cu un „cuțit”, Spencer continuă jignirile: „O să vă tăiem penisurile, înțelegeți? O să vă vârâm penisurile în gură. Cum o să mai VIOLAȚI copii și femei fără penis?”

Spencer a ajuns la al patrulea mandat din partea statului Georgia.

„Oh, Dumnezeule…Jason Spencer!”, scrie o jurnalistă americană pe Twitter.

În show-ul lui Cohen, Spencer este învățat cum să imite un turist chinez, care face fotografii sub burka unui „suspect de terorism”.

El folosește cuvinte precum „sushi”, „dragonul roșu” și alte cuvinte rasiste, unele de neînțeles. Personajul lui Cohen îi cere lui Spencer să folosească acel cuvânt cu „N”, iar politicianul îl exclamă de câteva ori.

Morad îl ceartă: „Ești nebun? Cuvântul cu „N” e interzis, nu folosi acest cuvânt, este dezgustător”.

Mai mult, Spencer își arată FUNDUL în serialul lui Cohen și strigă: „America!” „Dacă vrei să câștigi, arată ceva piele”, titrează „Who Is America?”

Andrew Peng, un jurnalist AP, scrie pe Twitter: „Se pare că reprezentantul statului Georgia, Jason Spencer, are mari probleme”.

Spencer a dat explicații HALUCINANTE, când a fost întrebat de ce s-a comportat atât de haotic: potrivit New York Times, acesta a crezut că participă la un film de antrenament REAL. El a fost rugat în mod repetat să folosească un limbaj provocator.

„Este evident că realizatorii acestui film au vrut să mă păcălească, să submineze mișcarea politică conservatoare din America”, a declarat Spencer, care dorește să-i dea în judecată pe cei care l-au manipulat grosolan.

Medicul asistent de 43 de ani se află la al patrulea mandat, dar a pierdut alegerile primare în fața lui Steven Sainz, în luna mai. Comportamentul lui Spencer ar putea reprezenta ceva obișnuit pentru unii, în condițiile în care are un istoric al rasismului. Spencer a propus o lege prin care musulmanii să nu mai aibă voie să poarte voal și chiar a amenințat o democrată de culoare că ar putea să „DISPARĂ”, dacă încearcă să demoleze statuile Confederației.

Spencer se află într-un conflict și cu Biserica Catolică, pe care o numește „un grup cu interes special în zona pedofiliei” și care face „lobby violatorilor de copii”. Potrivit New York Times, Spencer a dorit ca victimele minore ale abuzurilor sexuale să aibă mai multă putere pentru a-și acționa în justiție AGRESORII și INSTITUȚIILE din spatele acestora.

„Jason Spencer, reprezentant al statului Georgia din partea republicanilor, îi avertizează pe „negrii nisipurilor” și se joacă cu un penis fals în serialul lui Sacha Baron Cohen”, scrie jurnalistul Isaac Saul.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”