Atac armat în America! Multiple victime la sediul FedEx din orașul Indianapolis! (VIDEO)

Atac armat în America! Multiple victime la sediul FedEx din orașul Indianapolis! (VIDEO)
Atac armat în America! Multiple victime la sediul FedEx din orașul Indianapolis! (VIDEO) / Sursa FOTO: flickr.com
Publicat: 16/04/2021, 10:43
Actualizat: 16/04/2021, 10:55

Atac armat în America! Mai multe persoane au fost împușcate joi noapte într-unul din sediile companiei FedEx din orașul Indianapolis! Mass-media americană anunță că sunt multiple victime în urma acestui atac armat. Din câte se pare, atacatorul s-ar fi sinucis după ce a deschis focul asupra angajaților FedEx!

UPDATE 1

Potrivit publicaţiei Indianapolis Star, care citează un comunicat al Poliţiei locale, într-un birou al FedEx au fost găsite mai multe persoane împușcate. Din ce anunță autoritățile, cel puţin opt persoane au fost ucise în acest atac!

Atac armat în America. CNN anunță „un număr mare de victime”

Clădirea se află pe Mirabel Road 8900, în apropiere de aeroportul internaţional din Indianapolis.

Și televiziunea CNN s-a referit la „un număr mare de victime”.

Un responsabil al Poliţiei a confirmat incidentul, dar nu a furnizat alte detalii. Ofițerul Genae Cook a declarat că forțele de ordine au fost alertate prin apel la numărul de urgență 911. Cineva a sunat în jur de orele 23.00, spunând că se aud focuri de armă în clădirea FedEx.

Compania FedEx a dat publicității un comunicat de presă în care anunță incidentul de lângă aeroportul din Indianapolis. „Suntem conștienți de ce s-a întâmplat la sediul nostru din Indianapolis. Focuri de armă s-au tras într-o facilitate FedEx din apropierea Aeroportului Internațional Indianapolis. Siguranța este prioritatea noastră, iar gândurile se îndreaptă acum spre cei afectați de ce s-a întâmplat acolo. Cooperăm cu autoritățile în investigarea acestui caz și încercăm să strângem cât mai multe informații”, se arată în comunicatul FedEx.