Atac armat la un liceu din Knoxville, Tennessee. Un elev a murit în urma schimbului de focuri cu poliția (VIDEO)

Atac armat la un liceu din Knoxville, Tennessee. Un elev a murit în urma schimbului de focuri cu poliția (VIDEO)
Atac armat în SUA / Foto: Captură YouTube.com
Publicat: 13/04/2021, 07:22

Un atac armat a avut loc, luni, la un liceu din Knoxville, în urma căruia un elev a murit și un polițist a fost rănit, informează poliția din Tennessee.

Polițiștii au răspuns unei amenințări armate la Austin-East Magnet High School, în jurul orei locale 3.15pm, scrie CNN.

Oamenii legii au găsit un suspect în toaleta școlii, care nu s-a supus avertismentului de predare și a tras focuri de armă în direcția lor. Cel puțin un polițist a folosit armamentul din dotare, în incidentul armat.

Atacatorul, un elev al școlii, a murit la fața locului, a anunțat poliția. Numele său nu a fost, deocamdată, comunicat opiniei publice.

Un polițist a fost rănit în urma incidentului de la liceu și a ajuns la spital, cu răni ușoare.

Școala respectivă va fi închisă timp de două zile, în urma incidentului cu focuri de armă.

Austin-East Magnet High School este o școală inclusă în programul federal Title 1, care furnizează asistență financiară „liceelor cu un număr mare de elevi din familii sărace”.

Atac armat în Texas. Un bărbat a ucis o persoană și a rănit alte cinci într-un magazin de mobilă

Un angajat a deschis focul, joi, la o fabrică de mobilă din Texas. Atacul armat s-a soldat cu cel puțin un mort și cinci răniți, printre care și un polițist.

Masacru în California! Patru morți, printre care și un copil, după ce un atacator a deschis focul într-un complex din Orange County

Un atacator înarmat a ucis cel puțin patru oameni – printre care și un copil – și a rănit alte două persoane, într-un complex din Orange County, California.

Incident violent la Paris. O persoană a murit și alta a fost rănită grav

Atac armat la Paris. Un atacator încă neidentificat a împușcat mortal luni o persoană și a rănit grav o a doua în apropierea unui spital din capitala franceză.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult