Bărbatul declarat în „moarte cerebrală” a mișcat cu câteva minute înainte de recoltarea organelor

Bărbatul declarat în „moarte cerebrală” a mișcat cu câteva minute înainte de recoltarea organelor
Publicat: 05/09/2022, 13:55

Un pastor aflat în moarte cerebrală a început, în mod miraculos, să dea semne de viață, cu doar câteva clipe înainte de a-i fi recoltate organele.

Ryan Marlow, bărbatul de 37 de ani, era internat timp de două săptămâni în Atrium Health Wake Forest Baptist Medical Center, cu diagnosticul de Listeria, când medicii l-au declarat „decedat clinic” pe data de 27 august, a spus soția lui, Megan Marlow, într-o postare pe Facebook, potrivit The Independent.

Starea bărbatului, tată a trei copii, s-a agravat după ce a suferit inflamații la nivelul creierului și a intrat în „moarte neurologică”, i-au spus medicii.

„Inima mea pur și simplu nu voia să accepte asta”, a spus femeia pe Facebook.

Bărbatul era trecut pe lista donatorilor de organe, ceea ce înseamnă că a fost ținut pe aparate în timp ce au fost găsite potențiale potriviri pentru organele sale.

Pe 30 august, familia lui Ryan s-a adunat la spital pentru a-și lua rămas bun. Cu toate acestea, când Megan a sosit, nepoata i-a spus că picioarele soțului ei s-au mișcat după ce i s-au arătat videoclipuri cu copiii săi.

„Din cauza circumstanțelor deosebite, a fost solicitat un grup de experți și acesta a descoperit că s-a făcut o greșeală și că soțul meu, de fapt, nu era în moarte cerebrală”, a spus Megan.

„Echipa de prelevare a organelor aștepta acolo să-l ia în timp ce eu strigam la asistentă să oprească totul”, a mai spus femeia.

Megan a declarat că Ryan a suferit leziuni majore şi este încă în stare critică, în comă. Cu toate acestea, ea a spus clar:

„Nu este în moarte cerebrală, prieteni. Dumnezeu l-a ținut aici. Ar trebui să fie mort, ar trebui să fie la casa de pompe funebre chiar acum, conform acestor medici”.

Ryan Marlow are un atelier în care repară piane și este pastor la o biserică baptistă din 2015.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase