CANNES, capitala mondială a filmului, dar și a prostituției de lux. O noapte de distracție poate trece de 40.000 de dolari

CANNES, capitala mondială a filmului, dar și a prostituției de lux. O noapte de distracție poate trece de 40.000 de dolari
Cannes, capitala mondială a filmului, dar și a prostituției de lux. O noapte de distracție poate trece de 40.000 de dolari / Sursa FOTO: wikimedia.org
Publicat: 27/05/2023, 10:54

Când spui Cannes, automat primul gând care îți vine în minte este legat de celebrul festival de film, care a făcut din orașul de pe Coasta de Azur o capitală mondială a cinematografiei.

Dar Cannes, în aceste zile, a fost nu numai capitala filmului, ci și a prostituției de lux.

Cannes, mai mult decât strălucirea de pe covorul roșu

Cannes nu înseamnă doar strălucirea de pe covorul roșu, paparazzi și celebrități venite să fie admirate și, deopotrivă, invidiate. Cannes are și o zonă mai „întunecată” sau, măcar, „gri”.

În fiecare primăvară, cu prilejul faimosului festival care aduce superstaruri, miliardari și alți turiști renumiți în orașul de pe Coasta de Azur, la Cannes înflorește prostituția.

„Comerț sexual de lux” îi spun occidentalii, îmbrăcând în vorbe frumoase această activitate care, în multe state ale lumii, este condamnată și în afara legii.

Dezvăluirile lui Elie Nahas

Elias Nahas, om de afaceri libanez, zguduia din temelii lumea mondenă în urma dezvăluirilor făcute despre prostituția vândută la Cannes.

Cu mai bine de un deceniu în urmă, milionarul arab era un personaj important, mâna dreaptă a lui Mutassim Gadhafi, fiul fostului dictator libian Muammar Gaddafi (ambii, omorâţi în 2011).

Nahas a luat 8 ani de închisoare într-un dosar care a distrus o rețea de prostituție ce funcționa pe durata Festivalului de la Cannes. El era chiar șeful tinerelor ce își ofereau serviciile, în special unor oameni de afaceri arabi.

Libanezul avea la Beirut o agenţie de modele, iar ulterior, vorbind într-un interviu a spus că în lumea prostituției de lux de la Cannes sunt implicați milionari și miliardari arabi, fotomodele, chiar foste câștigătoare de Miss sau actrițe, în special debutante sau de categorie B.

„Cea mai mare notă de plată a anului“

Damele de companie făceau orice li se cerea. Puteau fi escorte full-time, mergeau la petreceri în hoteluri, pe iahturi ori în vilele închiriate de turiștii veniți să se distreze.

Însă, după cum au descoperit anchetatorii, din cele 50 de prostituate „coordonate” de Nahas, unele  nu au venit de bunăvoie la Cannes, ci au fost aduse acolo sub pretexte false și apoi forțate să se prostitueze.

Se spune că Festivalul de la Cannes dă „cea mai mare notă de plată a anului”. „Sunt sume mult mai mari decât vă puteţi închipui”, recunoștea Nahas într-un interviu pentru The Hollywood Reporter.

Tinerele frumoase erau plasate în hotelurile de cinci stele, unde se cazau arabii cu bani.

Fetele pot ajunge să câştige şi 40.000 de dolari într-o noapte. Arabii sunt cei mai generoşi oameni din lume. Dacă te plac, îţi vor da o grămadă de bani.

Acțiunea începe după ora 22.00. Totul se face cu anumite semnale. Bărbații își semnalizează numerele camerelor cu mâinile, iar fetele îi urmează.

În fiecare an, în timpul festivalului, există cîteva zeci de iahturi de lux în golful Cannesului, iar fiecare iaht aparține unei persoane foarte bogate. Pe fiecare iaht sunt aproximativ 10 fete, de obicei sunt modele și de obicei sunt dezbrăcate sau pe jumătate dezbrăcate”, a povestit libanezul.

Fetele care stau pe iahturi în timpul Festivalului de la Cannes sunt numite «fetele de pe iahturi», iar granița dintre prostituția profesionistă și actrițele de categorie B de la Hollywood, care acceptă plată pentru relații sexuale cu bărbați bogați și mai în vârstă, este uneori foarte neclară”, mai dezvăluia pentru aceeași publicație un veteran din industria filmului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Imagini cutremurătoare cu Elena Cârstea, la 8 luni după ce a suferit un AVC. Ce...
GALERIE FOTO. Imagini incendiare cu cea mai bogată fată din ring! A pozat în trecut...
VIDEO Momentul în care autocarul cu zeci de oameni cade de pe podul din Veneția...
Femeia care a crezut că e gravidă! Medicii, șocați de ce au descoperit la ecografie
Plăţile cash vor fi plafonate la 2.500 de lei. 80% dintre tranzacţiile din România sunt...
Tabelul prețurilor RCA în 2023. Care e cea mai ieftină asigurare pentru mașină
Mesajul emoționant al fiicei lui Valentin Illes, după moartea fulgerătoare a tatălui ei: ”O să...
O nouă materie în școlile din România? Anunț important pentru elevi
Trecătorii au scos telefonul și au început să filmeze! Trei tinere din Iași nu au...
Iohannis, despre susţinerea Germaniei pentru aderarea la Schengen: Prietenul la nevoie se cunoaşte
Această pensionară de 71 de ani s-a măritat cu un puști de doar 17 ani....
Cum nășteau femeile din Germania anilor 1900! Metoda FĂRĂ DURERE și fără...
Mai trecem la ora de iarnă 2023? Anunț pentru toți românii
Poți merge gratis cu trenul în Europa! Cine poate beneficia de DiscoverEu
Care e secretul genelor impresionante ale Corneliei Dansatoarea. Cum reușește să le facă atât de...
BANCUL ZILEI. Bulă: Mami, în patul meu doarme un BAU-BAU! Mama: Fiule, ai 40 de...
Arsenie Boca a Știut a Dezvăluit și Exact Înainte să Moară: ‘Cum Să Scaapi de...