CANNES, capitala mondială a filmului, dar și a prostituției de lux. O noapte de distracție poate trece de 40.000 de dolari

CANNES, capitala mondială a filmului, dar și a prostituției de lux. O noapte de distracție poate trece de 40.000 de dolari
Cannes, capitala mondială a filmului, dar și a prostituției de lux. O noapte de distracție poate trece de 40.000 de dolari / Sursa FOTO: wikimedia.org
Publicat: 27/05/2023, 10:54

Când spui Cannes, automat primul gând care îți vine în minte este legat de celebrul festival de film, care a făcut din orașul de pe Coasta de Azur o capitală mondială a cinematografiei.

Dar Cannes, în aceste zile, a fost nu numai capitala filmului, ci și a prostituției de lux.

Cannes, mai mult decât strălucirea de pe covorul roșu

Cannes nu înseamnă doar strălucirea de pe covorul roșu, paparazzi și celebrități venite să fie admirate și, deopotrivă, invidiate. Cannes are și o zonă mai „întunecată” sau, măcar, „gri”.

În fiecare primăvară, cu prilejul faimosului festival care aduce superstaruri, miliardari și alți turiști renumiți în orașul de pe Coasta de Azur, la Cannes înflorește prostituția.

„Comerț sexual de lux” îi spun occidentalii, îmbrăcând în vorbe frumoase această activitate care, în multe state ale lumii, este condamnată și în afara legii.

Dezvăluirile lui Elie Nahas

Elias Nahas, om de afaceri libanez, zguduia din temelii lumea mondenă în urma dezvăluirilor făcute despre prostituția vândută la Cannes.

Cu mai bine de un deceniu în urmă, milionarul arab era un personaj important, mâna dreaptă a lui Mutassim Gadhafi, fiul fostului dictator libian Muammar Gaddafi (ambii, omorâţi în 2011).

Nahas a luat 8 ani de închisoare într-un dosar care a distrus o rețea de prostituție ce funcționa pe durata Festivalului de la Cannes. El era chiar șeful tinerelor ce își ofereau serviciile, în special unor oameni de afaceri arabi.

Libanezul avea la Beirut o agenţie de modele, iar ulterior, vorbind într-un interviu a spus că în lumea prostituției de lux de la Cannes sunt implicați milionari și miliardari arabi, fotomodele, chiar foste câștigătoare de Miss sau actrițe, în special debutante sau de categorie B.

„Cea mai mare notă de plată a anului“

Damele de companie făceau orice li se cerea. Puteau fi escorte full-time, mergeau la petreceri în hoteluri, pe iahturi ori în vilele închiriate de turiștii veniți să se distreze.

Însă, după cum au descoperit anchetatorii, din cele 50 de prostituate „coordonate” de Nahas, unele  nu au venit de bunăvoie la Cannes, ci au fost aduse acolo sub pretexte false și apoi forțate să se prostitueze.

Se spune că Festivalul de la Cannes dă „cea mai mare notă de plată a anului”. „Sunt sume mult mai mari decât vă puteţi închipui”, recunoștea Nahas într-un interviu pentru The Hollywood Reporter.

Tinerele frumoase erau plasate în hotelurile de cinci stele, unde se cazau arabii cu bani.

Fetele pot ajunge să câştige şi 40.000 de dolari într-o noapte. Arabii sunt cei mai generoşi oameni din lume. Dacă te plac, îţi vor da o grămadă de bani.

Acțiunea începe după ora 22.00. Totul se face cu anumite semnale. Bărbații își semnalizează numerele camerelor cu mâinile, iar fetele îi urmează.

În fiecare an, în timpul festivalului, există cîteva zeci de iahturi de lux în golful Cannesului, iar fiecare iaht aparține unei persoane foarte bogate. Pe fiecare iaht sunt aproximativ 10 fete, de obicei sunt modele și de obicei sunt dezbrăcate sau pe jumătate dezbrăcate”, a povestit libanezul.

Fetele care stau pe iahturi în timpul Festivalului de la Cannes sunt numite «fetele de pe iahturi», iar granița dintre prostituția profesionistă și actrițele de categorie B de la Hollywood, care acceptă plată pentru relații sexuale cu bărbați bogați și mai în vârstă, este uneori foarte neclară”, mai dezvăluia pentru aceeași publicație un veteran din industria filmului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”