Câți bani a câștigat acest om de pe urma Ebola. „Mulți oameni sunt interesați de subiect și orice reclamă e binevenită”

Redactor:
Silviu Bănilă
Antreprenorul Jon Schultz a vrut să vândă domeniul web Ebola.com cu suma de 150.000 de dolari, dar realitatea i-a depășit așteptările.

După ce a cumpărat Ebola.com pentru 13.500 de dolari in 2008, firma lui Schultz, Blue String Ventures, a reușit să-l vândă cu 200.000 de dolari.

„Mulți oameni sunt interesați de subiect și orice reclamă e binevenită”, a declarat Jon Schultz. Cumpărătorul este o companie din Rusia, Weed Growth Fund, care a oferit 50.000 de dolari cash și 19.192 acțiuni pe care le deținea în compania Cannabis Sativa. Acțiunile sunt evaluate la 164.000 de dolari, scrie theverge.com.

Cannabis Sativa este o companie condusă de Gary Johnson, guvernatorul New Mexico-ului și are ca scop promovarea marijuanei ca produs medical și recreațional. În urmă cu câteva zile, Johnson a declarat că marijuana poate avea un efect pozitiv în tratarea virusului Ebola.

Schultz și partenerul său de business, Chris Hood, dețin alte două site-uri despre epidemiile grave, BirdFlu.com și H1N1.com. Antreprenorul a cumpărat Ebola.com după ce a vizionat filmul „Outbreak” din 1995, cu Dustin Hoffman în rolul principal.

Inchide