Caz incredibil în Italia. O femeie s-a salvat din mâinile agresorului, fostul iubit, după ce a sunat la 112 și a comandat o pizza

Caz incredibil în Italia. O femeie s-a salvat din mâinile agresorului, fostul iubit, după ce a sunat la 112 și a comandat o pizza
Caz incredibil în Italia. O femeie s-a salvat din mâinile agresorului, fostul iubit, după ce a sunat la 112 și a comandat o pizza
Publicat: 02/03/2021, 23:01

În cursul zilei de duminică, o femeie de 33 de ani s-a salvat din mâinile agresorului ei comandând o pizza la 112. Faptele s-au petrecut în Milano, unde femeia de 33 de ani era lovită de fostul ei iubit, un marocan de 25 de ani.

Poliţia din Milano anunţă că a arestat un marocan în vârstă de 25 de ani pentru vătămarea corporală a fostei partenere, în vârstă de 33 de ani.

Sâmbătă seara, femeia a fost de acord să-şi întâlnească fostul partener de care s-a despărţit la sfârşitul lunii ianuarie 2021, iar la întâlnire cei doi s-au certat crunt, din cauza geloziei.

Tânăra  a decis să sune la 112 și a comandat o pizza Margherita

Tânăra de 33 de ani, lovită, s-a temut pentru viaţa ei şi a decis să sune la 112 unde a comandat o pizza Margherita, în aşa fel încât fostul iubit să nu bănuiască nimic.

Salvatorii au înţeles imediat situaţia de urgenţă şi au trimis la locuinţa respectivă Poliţia.

Tânăra de 33 de ani, îngrijită apoi la spital din cauza loviturilor primite, le-a spus poliţiştilor să este vorba doar despre ultimul episod dintr-un lung şir de violenţe şi hărţuire.

Un caz similar s-a petrecut tot în Italia, dar la Torino, în vara anului trecut, când o femeie originară din America de Sud a scăpat de agresor sunând la 112 şi spunând că vrea să comande o pizza.

Doi muncitori, uciși de un bărbat care îi ținea ostatici într-un apartament din Onești. Agresorul fusese evacuat, iar casa era renovată de noul proprietar

Doi muncitori, care renovau un apartament din Onești, județul Bacău, au fost luați ostatici – luni – de un bărbat de 68 de ani. Acesta era supărat că fusese evacuat, în urmă cu zece ani, din cauza unui proces de delapidare, iar acum era renovat de noul proprietar, potrivit Aleph News.

Din nefericire, ostaticii au fost uciși de agresor, prin înjunghiere, ulterior acesta fiind împușcat de polițiști în mâini și în picioare, după o negociere de aproximativ patru ore. Totul a început la ora 11.48, chiar agresorul fiind cel care a sunat atunci la 112, ca să anunțe că a sechestrat două persoane, potrivit Antena 3.

Bărbatul de 68 de ani a intrat într-un apartament de la etajul 3 al unui bloc cu patru etaje pe care cei doi bărbați îl renovau, în această după-amiază, ei fiind angajați de actualul proprietar.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase