Caz sfâșietor în SUA. O fetiță de un an a murit după ce a înghițit o baterie / Mama copilului: „Este o durere pe care nu o voi putea exprima niciodată”

Caz sfâșietor în SUA. O fetiță de un an a murit după ce a înghițit o baterie / Mama copilului: „Este o durere pe care nu o voi putea exprima niciodată”
Caz sfâșietor în SUA. O fetită de un an a murit după ce a înghițit o baterie / Mama copilului: „Este o durere pe care nu o voi putea exprima niciodată” / Foto: Pixabay
Publicat: 21/12/2020, 18:14
Actualizat: 21/12/2020, 20:59

O situație devastatoare s-a petrecut în Texas, SUA. Reese Hamsmith, o fetiță de doar un an şi jumătate, a murit după ce a înghițit o baterie.

La momentul producerii incidentului, micuța se afla în casa familiei, în Texas, SUA. Familia ei este acum sfâșiată de durere.

„Suntem cu un membru în familie mai puţin. Este o durere pe care nu o voi putea exprima niciodată. Nu voi uita niciodată momentul în care am privit fereastra avionului ştiind că bebeluşul meu nu este cu mine. Măcar nu are dureri, e în ceruri alături de Mântuitorul nostru”, a adăugat mama, Trista Hammond, complet devastată de cele întâmplate.

Trista a declarat că fetița a început să se simtă rău, apoi a realizat că lipsește o baterie de la telecomanda televizorului și a crezut că a înghițit-o. Ulterior a început să prezinte simptome, inclusiv vărsături, febră, dureri abdominale și dificultăți de respirație sau de înghițire.

În ciuda eforturilor depuse de medici, fetița a pierdut lupta cu viața. Reese a înghiţit bateria, săptămâna trecută, și a murit joi la spitalul de copii din oraşul Lubbock, Texas, relatează Daily Mail.

Am plecat cu un membru al familiei în minus”, a mai declarat mama fetiței.

O pagină GoFundMe a fost creată pentru a acoperi cheltuielile medicale, dar şi pentru a ajuta familia Hamsmith să se pregătească de înmormântare. În doar trei zile s-au strâns peste 44.000 de dolari datorită bunătăţii oamenilor.

Tragedie în Caracal! Medic acuzat de malpraxis: „I-am dat mii de euro și mi-a omorât copilul!” / Cum se apără doctorul

Tragedie la spitalul din Caracal, după ce o tânără a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, dar a murit la scurt timp. Medicul ginecolog se apără spunând că a făcut tot ce a putut, dar femeia avea nevoie de oxigen și toate ventilatoarele erau la pacienții cu COVID, motiv pentru care a fost trimisă la Craiova.

Ionuț și Cristina Toncu locuiau în Corabia și așteptau al doilea copil, scrie Adevărul.ro. Ionuț lucrează în cadrul Armatei, iar Cristina muncise în Spania, alături de părinții săi.