Ce afaceri are Donald Trump Jr, cel mai mare fiu al președintelui Statelor Unite

Ce afaceri are Donald Trump Jr, cel mai mare fiu al președintelui Statelor Unite
Publicat: 03/02/2020, 14:02

Donald Trump Jr. are cinci copii iar de-a lungul vieții a trăit mai mult în umbra celebrității pe care au avut-o și o au tatăl lui, președintele Statelor Unite ale Americii, și sora lui, Ivanka Trump.

De-a lungul timpului, acesta s-a focusat mai mult pe mediul afacerilor, dar ulterior a intrat și în lumea politicii alături de tatăl lui, de multe ori participând la campanii politice în cadrul cărora vorbea în numele acestuia.

Se pare că în 2018 a vorbit în numele lui Donald Trump și a participat la peste 70 de campanii politice, potrivit Washington Post.

„Mi-a luat mai mult de 41 de ani să îmi dau seama că semăn cu tata mai mult decât am fi crezut fiecare dintre noi. Cred că pur și simplu felul nostru de a fi este să fim în atac”, a declarat Donalnd Trump Jr. pentru The Wall Street Journal.

Donald Trump Jr. s-a născut în Manhattan, Statele Unite ale Americii, pe 31 decembrie 1977, fiind primul copil al familiei Trump. După terminarea liceului a urmat cursuri la University of Pennsylvania’s Wharton School of Finance, unde a studiat finanțele și proprietățile imobiliare. Tot în timpul cursurilor a câștigat și reputația de mare petrecăreț. Mai mulți colegi susțin că devenise alcoolic și îl vedeau de multe ori leșinat prin campusul universtar din cauza consumului excesiv de alcool, dar și faptul că nu avea o relație bună cu tatăl lui.

După terminarea studiilor, s-a hotărât să muncească timp de un an de zile și a locuit într-o mașină în Aspen, Colorado, unde vâna, pescuia și uneori lucra drept barman.

Ulterior, tatăl lui i-a făcut cunoștință cu modelul Vanessa Haydon, alături de care și-a întemeiat o familie alcătuită din cinci copii.

În ceea ce privește lumea afacerilor, Donald Trump Jr. a avut o ascensiune destul de rapidă ajungând vicepreședinte al Organizației Trump în cadrul căreia s-a ocupat de diverse proiecte imobiliare, hoteluri, apartamente și terenuri de golf.

De asemenea, acesta s-a ocupat și de construcția Trump International Hotel and Hotel din Chicago.

Una dintre țintele lui în mediul afacerilor au fost afacerile din Rusia, însă, așa cum declara în 2008, i s-a părut „un mediu înfricoșător” în ceea ce privește corupția.

De-a lungul timpului s-a implicat în mai toate afacerile tatălui, inclusiv în concursurile de frumușețe în care a fost și jurat.

„Așa cum spunea tatăl meu, ne-a muncit ca pe hoții de cai”, a declarat Donald Trump Jr. în 2006.

În 2010 acesta și-a înființat propria afacere în domeniul materialelor de construcții, Titan Atlas Manufacturing, însă afacerea a rezistat pe piață cu greu întrucât în 2012 au fost găsite nereguli financiare.

Probleme legale ale companiei au continuat și în 2016 când a fost dată în judecată de Compania Saint-Gobain Adfors. De asemenea, se pare că afacerea lui Donald Trump Jr. a provocat și probleme de mediu.

Un pas important în cariera lui Donalnd tRump Jr. a fost candidatura tatălui său la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii, în 2015. Acesta i-a condus campaniile electorale și l-a făcut cunoscut în social media, cu precădere pe Twitter.

Una din cele mai controversate declarații pe care le-a făcut în timpul campaniei tatălui său la prezidențiale a fost cea în care i-a comparat pe refugiații sirienii cu bomboanle Skittles: „Dacă ai avea un bol de bomboane Skittler și ți-aș spune că doar trei te-ar ucide, ai mai lua din el? Asta este problema cu refugiații sirieni”, a scris acesta pe Twitter.

Ulterior, după ce Donald Trump a câștigat alegerile prezidențiale, fiul cel mare care îi poartă numele, precum și un alt fiu, Eric, au preluat controlul Organizației Trump.

De-a lungul timpului, fiul s-a dovedit a fi cel mai mare susținător și apărător al tatălui.

În 2017, Donald Trump a fost din nou cu adevărat în atenția presei după ce publicația The New York Times a dezvăluit că președintele s-ar fi întâlnit cu un avocat rus care i-ar fi spus că deține informații „periculoase” despre Hillary Clinton, însă în loc să anunțe FBI-ul, ar fi spus „Ador asta”.

Ulterior, se zvonea că urmează să iasă de pe scena politicii, însă Donald Trump Jr. a preferat să oprească expansiunea Organizației Trump motivând că este dificil să facă acest lucru ținând cont că tatăl lui este președinte, potrivit Washington Post.

În 2018 a devenit din nou foarte prezent pe Twitter unde distribuia tot felul de teorii ale conspirației printre care și unele despre omul de afaceri George Soros despre care susținea că este nazist.

La un an după, omul de afaceri american a intrat și în industria cărții publicând „Triggered: How the Left Thrives on Hate and Wants to Silence Us” care a devenit best-seller.

În prezent, fiul lui Donald Trump susține că se va implica și în campania electorală din 2020 a tătălui, potrivit businessinsider.com.

Sursă FOTO: Shutterstock

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului