Cel mai periculos CRIMINAL ÎN SERIE din ultimii 70 de ani. Fostul asistent medical german, Niels Högel a ucis 100 de pacienți, DE PLICTISEALĂ

Fostul asistent medical german, Niels Högel a recunoscut că a ucis 100 de pacienți. Vezi motivele crimelor asistentului considersat cel mai periculos ucigaș în serie, de la încheierea celui de-Al doilea Război Mondial, până în prezent.

Fostul asistent medical, Niels Högel a recunoscut marți că a ucis 100 de pacienți, în prima zi a celui de-al treilea proces deschis împotriva sa în orașul Oldenburg din Germania, relatează BBC.

Niels Högel, în vârstă de 41 de ani, a administrat doze fatale de medicamente pacienților aflați în grija sa în două spitale din nordul Germaniei.

Conform procurorilor, motivul acestuia era să își impresioneze colegii, după ce resuscita pacienții cărora le provoca stop cardiac. Niels a recunoscut că a săvârșit climele „din plictiseală” și că le dădea pacienților medicamente care le provocau insuficiență cardiacă sau colaps circulator și apoi încercarca să-i resusciteze.

Întrebat la începutul procesului dacă recunoaște acuzațiile care îi sunt aduse, acesta a declarat că le admite „mai mult sau mai puțin”. La proces au participat și rudele victimelor fostului asistent medical: „Am luptat timp de patru ani pentru acest proces și așteptăm ca Högel să fie condamnat pentru încă 100 de crime”, a declarat  Marbach, al cărui bunic a fost ucis de Högel.

În urma primului proces, deschis în anul 2008, acesta a fost condamnat la șapte ani de închisoare după ce i-a injectat medicamente neprescrise unui pacient din orașul Delmenhorst.

 

 

 

Fostul asistent medical german a fost condamnat deja la închisoare pe viață în anul 2015, în urma celui de-al doilea proces deschis împotriva lui, fiind găsit vinovat de moartea a două persoane. 

În timpul acelei ședințe de judecată, criminalul s-a confesat unui psiholog, spunându-i că ar fi ucis încă 30 de persoane de-a lungul timpului.

 

 

După cele două procese, autoritățile și-au extins investigația și au exhumat 130 de foști pacienți care au murit în grija asistentului.

Procurorii au descoperit că Niels Högel a ucis 36 de pacienți în orașul Oldenburg și 64 în orașul Delmenhorst în perioada 1999-2005.

Hogel a fost prins în flagrant prima dată în timp ce îi făcea o injecție neprescrisă de medic unui pacient de la un spital din Delmenhorst. În 2008, el a stat în închisoare timp de 7 ani, fiind acuzat de tentativă de omor.

Fostul asistent este considerat cel mai periculos criminal în serie de la încheierea celui de-Al doilea Război Mondial. Investigatorii au concluzionat că ar putea exista mai multe victime, dar acestea au fost incinerate.

 

 

Foto: Captură Youtube

Inchide