Copil găsit mort într-o valiză în urmă cu o lună în SUA. Nu a fost identificat până acum

Copil găsit mort într-o valiză în urmă cu o lună în SUA. Nu a fost identificat până acum
Publicat: 28/05/2022, 18:47
Actualizat: 28/05/2022, 20:45

Caz șocant în America. Poliția din statul Indiana încearcă să identifice un copil găsit mort într-o valiză abandonată luna trecută.  Oficialii americani au anunțat, vineri, cauza decesului copilului, respectiv un dezechilibru electrolitic care a dus la deshidratare.

Autopsia băiatului, care ar avea în jur de cinci ani, a arătat că motivul decesului a fost un dezechilibru electrolitic, cauzat cel mai probabil de o gastroenterită virală, conform poliției locale, scrie digi24.ro.

Dezechilibrul electrolitic duce la vomă și diaree constante, iar acestea declanșează deshidratarea severă.

În sângele copilului nu s-au găsit substanțe toxice sau alte traumatisme

De asemenea, în urma efectuării analizelor de sânge nu s-au constatat urme de substanțe toxice în sângele copilului și nici alte traumatisme, ceea ce a dus la concluzia că moartea nu a survenit din cauza vreunei cauze anatomice.

„Detectivii au afirmat că nu au nicio dovadă care să ateste că acest copil era în viață când a fost pus în valiză și că el era îmbrăcat complet și curat când a fost găsit”, a mai transmis poliția din Indiana într-un comunicat, citat de CNN.

Trupul neînsuflețit al copilului a fost găsit într-o zonă rurală din comitatul Washington într-o valiză de voiaj cu un imprimeu distinctiv „Las Vegas” pe față și pe spate. Geamantanul a fost găsit de un locuitor în timp ce căuta ciuperci în zonă, în data de 16 aprilie și a anunțat autoritățile, care au început să investigeze cazul.

De atunci, poliția a cerut ajutorul locuitorilor comitatului pentru a-l identifica pe copil. Conform descrierii polițiștilor, copilul era de culoare, între cinci și opt ani și avea în jur de 1,2 metri înălțime. Polițiștii spun că el ar fi murit tot în săptămâna în care i-a fost descoperit cadavrul.

Investigatorii nu exclud posibilitatea în care cadavrul copilul a fost adus dintr-un alt stat sau chiar din altă țară.