COVID-19. Alertă la Casa Albă! „Nora” lui Donald Trump, testată pozitiv la coronavirus!

COVID-19. Alertă la Casa Albă! „Nora” lui Donald Trump, testată pozitiv la coronavirus!
COVID-19. Alertă la Casa Albă! „Nora” lui Donald Trump, testată pozitiv la coronavirus! / Sursa FOTO: https://upload.wikimedia.org
Publicat: 04/07/2020, 12:01

S-a dat alerta la Casa Albă după ce „nora” lui Donald Trump a fost testată pozitiv la coronavirus! O cheamă Kimberly Guilfoyle, are 51 de ani și este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din America. „Și frumoasă, și deșteaptă”, a vorbit despre ea chiar președintele SUA.

Conform The Guardian, Kimberly Guilfoyle este una dintre persoanele responsabile cu finanţarea campaniei prezidențiale a lui Donald Trump pentru scrutinul din noiembrie. De meserie avocat, fosta prezentatoare tv a postului Fox News s-a aflat vineri seară la Muntele Rushmore, în Dakota de Sud, acolo unde liderul Casei Albe a susținut un discurs în fața a peste 7500 de oameni, marcând anticipat Ziua Independenței (4 iulie).

Kimberly Guilfoyle a asistat la discursul preşedintelui şi la focurile de artificii, savurând succesul electoral al „socrului” Donald Trump.

Testată pozitiv după un examen de rutină practicat asupra tuturor persoanelor susceptibile a intra în contact direct cu preşedintele american, Guilfoyle a fost plasată imediat în izolare, după momentul de la Muntele Rushmore.

Donald Trump jr., plasat în izolare

„Se simte bine, dar va fi testată din nou pentru a verifica dacă mai are virusul, deoarece este asimptomatică”, a declarat pentru cotidianul New York Times un alt responsabil cu finanţarea campaniei preşedintelui Trump, Sergio Gor. „Testul lui Donald Trump Junior a ieşit negativ, însă, ca măsură de precauţie, a fost şi el izolat. De altfel, Donald Trump Junior şi-a anulat deja orice apariţie publică!”, a mai adăugat Sergio Gor.

Potrivit presei americane, Kimberly Guilfoyle nu a călătorit cu avionul preşedintelui Trump pentru a ajunge la Muntele Rushmore.