UPDATE | Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, infirmă infectarea sa cu coronavirus

Redactor:
Gândul
UPDATE | Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, infirmă infectarea sa cu coronavirus

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv la infecţia cu COVID-19, el fiind primul şef de stat în această situaţie. Bolsonaro este primul şef de stat în această situaţie.

Preşedintele Braziliei infirmă infectarea sa cu coronavirus

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a negat, vineri după-amiază, că ar avea coronavirus, criticând presa care difuzează „ştiri false”.

„Testul pentru Covid-19 a ieşit negativ. Să nu aveţi încredere în presa care difuzează ştiri false”, este mesajul transmis de Jair Bolsonaro pe Twitter.

Surse citate de publicaţia braziliană Jornal O Dia declarau, tot astăzi, că Jair Bolsonaro a fost depistat ca având coronavirus în testele iniţiale, dar încă nu există un rezultat definitiv.

În schimb, secretarul de presă al Preşedinţiei Braziliei, Fabio Wajngarten, este confirmat ca fiind infectat cu noul virus.

Știrea inițială:

Rezultatul testului a venit după ce şi secretarul de presă al preşedintelui brazilian s-a îmbolnăvit. Fabio Wajngarten a fost testat pozitiv în urma unei călătorii în Statele Unite, acolo unde a făcut parte din delegaţia lui Bolsonaro, primită de Trump la reşedinţa lui din Mar-a-Lago.

Deşi ambii au fost în apropierea lui Wajngarten, atât Donald Trump cât şi vicepreşedintele Mike Pence au refuzat să fie testaţi pentru coronavirus, scrie Mediafax.

FOTO – Facebook.com

Inchide