Cum arată primul portret oficial al Melaniei Trump la Casa Albă

Cum arată primul portret oficial al Melaniei Trump la Casa Albă
Publicat: 04/04/2017, 14:57
Prima fotografie a Melaniei Trump în calitate de Primă Doamnă a Statelor Unite a fost făcută publică recent, pe site-ul Casei Albe, acolo unde stă alături de câteva note biografice. În descrierea oficială se vorbește despre cariera în modelling a Melaniei, care a început să apară pe podium de la 16 ani, dar și despre studiile pe universitare pe care le-a urmat înLjubljana, Slovenia, țara ei de origine, și pe care le-a întrerupt tocmai pentru a-și urma visul de a fi model, ajungând astfel la Milano și Paris, înainte să se mute la New York, în 1996.
Ca model, Melania a apărut în campanii pentru branduri importante și a lucrat cu unii dintre cei mai celebri fotografi din industria de fashion, inclusiv cu Patrick Demarchelier, Helmut Newton, Arthur Elgort, Ellen Von Unwerth, Peter Arnell, Antoine Verglas sau Mario Testino, se arată în portretul postat pe site-ul whitehouse.gov. În plus, a și apărut pe coperta mai multor publicații de modă, cele mai importante fiind Sports Illustrated Swimsuit Issue, Allure, Vogue, Self, Glamour, Vanity Fair și Elle, dar și în reclame și spoturi TV.
În portretul oficial, aceasta este descrisă ca o femeie cu înclinație spre artă, arhitectură, design, modă și frumusețe, pasiuni care pot fi depășite doar de dedicarea sa pentru ajutorarea celor din jur și generozitatea sa recunoscută și prin titluri precum Președintele Onorific alMartha Graham Dance Company, funcție pe care a primit-o în aprilie 2005, dar și prin calitatea sa de membru activ al Police Athletic League, care a onorat-o cu titlul de Femeia Anului 2006. În aprilie 2005, Crucea Roșie Americană i-a acordat distincția „Ambasadorul Bunăvoinței”, pe care a deținut-o timp de patru ani. În 2010, Melania a fost și Președintele „The American Heart Association”, pentru care a ajutat la strângerea a 1,7 milioane de dolari, destinați cercetării. Intereselel filantropice ale Melaniei reflectă partea sa umanitară, rămânând în același timp un cetățean extrem de dedicat și neobosit al New York-ului, mai scrie în portretul oficial.
Melania s-a căsătorit cu Donald Trump în ianuarie 2005, iar în martie 2006 a dat naștere primului lor copil,Barron William Trump. Aceasta este, de asemenea, o antreprenoare de succes, iar în aprilie 2010 aceasta și-a lansat propria ei colecție de bijuterii. În 2006, Melania Trump a devenit și cetățean al Statelor Unite și este a doua Primă Doamnă a SUA născută în afara Americii. Prima a fost Louisa Adams, soția lui John Quincy Adams, cel de-al șaselea șef de stat american. Portretul se încheie cu un rezumat referitor la interesul deosebit pe care în are Melania Trump referitor la problemele care îi afectează pe femei și copii și s-a concentrat, în platforma pe care o promovează ca Primă Doamnă, pe chestiunea cyber bullying-ului în rândul tinerilor americani.