Cum reacționează Trump când se strică teleprompterele

Cum reacționează Trump când se strică teleprompterele
Publicat: 15/10/2016, 10:30

„Apropo, teleprompterele astea nu funcționează de 20 de minute. Și de fapt îmi place mai mult discursul meu fără telepromptere”, a spus Trump în uralele publicului, iar apoi a distrus unul dintre ecrane. După câteva minute, Trump și-a întrerupt din nou discursul și a dezasamblat și al doilea teleprompter.

Apoi, candidatul republican a transformat pățania într-o pildă care l-a ridicat și mai mult în ochii susținătorilor săi. „Iată cum lucrez eu și cum lucrează Guvernul. Teleprompterul nu funcționează, ceea ce înseamnă că firma care a făcut teleprompterul nu și-a făcut bine treaba. Așa că n-o să-i plătesc. Iar mâine o să văd titlu în ziar: ‘Donald Trump nu și-a plătit colaboratorii’. Păi de ce i-aș plăti, că teleprompterul nu funcționează?”, s-a întrebat retoric Trump.

Washington Post scrie că, atât timp cât teleprompterele au funcționat, Donald Trump a vorbit în special despre e-mailurile lui Hillary Clinton publicate de Wikileaks. Apoi, când discursul a devenit unul liber, Trump a trecut în revistă nu mai puțin de 21 de subiecte în cinci minute, printre care capacitățile nucleare ale Iranului, lupta din Mosul, a doua dezbatere prezidențială, încălzirea globală, Rusia, atacurile lui Bernie Sanders împotriva lui Clinton sau sistemul electoral „aranjat”.

„Ne-am simțit bine împreună, chiar dacă difuzoarele nu au funcționat, teleprompterele nu au funcționat. Cât timp Trump e bun, nimic nu mai contează. Dar o să vă reamintiți de seara asta peste 15, 25 de ani și veți spune că v-ați simțit bine și a fost o seară foarte importantă”, a conchis candidatul republican.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase