Descoperire macabră în Italia. Două organe, posibil umane, au fost găsite pe o plajă din regiunea Lazio

Descoperire macabră în Italia. Două organe, posibil umane, au fost găsite pe o plajă din regiunea Lazio
Sursă FOTO: https://c.pxhere.com/photos
Publicat: 23/06/2022, 21:11
Actualizat: 23/06/2022, 21:15

Descoperire macabră pe o plajă din Italia. Mai mulți turiști au descoperit un ficat și un rinichi pe o plajă din orașul Foce Verde, regiunea Lazio. Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz, iar originea celor două organe va fi stabilită cu exactitate după efectuarea unor teste specifice. Anchetatorii cred că ar putea fi vorba de organe umane. 

Primul organ găsit pe plajă a fost ficatul, care a fost descoperit de un turist care se scălda în apropierea țărmului și care a alertat Garda de coastă. Iar la o distanță de câteva ore, un copil a găsit pe aceeași plajă rinichiul.

Organele au fost ridicate și trimise la un laborator din Roma pentru analize și urmează să se stabilească dacă sunt de origine animală sau umană.

Cele două organe au fost descoperite pe 21 iunie pe plaja Lido di Latina, din orașul Foce Verde, regiunea Lazio, la interval de câteva ore, informează cotidianul italian La Stampa.

În același interval, o femeie ar mai fi găsit și câteva bucăți de carne, mai anunță sursa citată.

În acest caz, procurorul adjunct Daria Monsurro a deschis un dosar penal și a decis ca cele două organe să fie analizate și de un medic legist. Deși nu exclud nicio ipoteză, anchetatorii bănuiesc că ar putea fi vorba despre organe umane.

De asemenea, Garda de coastă italiană a început verificări amănunțite în zona respectivă.