Discursuri halucinante la întâlnirea „avocaților” portului de armă din SUA. „Iisus nu a fost un pacifist, însoțit mereu de un miel alb”

Discursuri halucinante la întâlnirea „avocaților portului de armă din SUA. „Iisus nu a fost un pacifist, însoțit mereu de un miel alb
Publicat: 07/05/2018, 15:39

LaRoche a marcat 255 home run-uri în cariera sa de 12 ani și, cu ocazia întâlnirii NRA, a purtat un tricou care a atras aplauzele celor aproape 1.300 de spectatori, scrie msn.com.

„Iisus mă iubește, pe mine și armele mele”, a declarat LaRoche.

„Nu mă înțelegeți greșit: Iisus este doar iubire, recunoștință, milă”, a spus LaRoche, în vârstă de 38 de ani, un evanghelist cunoscut pentru un incident din 2016, în urma căruia a renunțat la un contract de 13 milioane de dolari cu Chicago White Sox, după ce echipa l-a rugat să nu-și mai aducă fiul atât de des la clubul sportiv.

Asta nu înseamnă că Iisus „a fost un pacifist, însoțit mereu de un miel alb, evitând mereu conflictele”, a adăugat sportivul. El a invocat fragmente din Evanghelia după Matei (10:34), în care Iisus a spus: „Nu am venit să aduc pacea, ci sabia”.

„Este vorba de Dumnezeu, de țară, de protejarea libertății”, a declarat, la rândul ei, Donna Hyde, o bunică de 68 de ani, care a crescut trei generații de membri NRA. Ea a purtat insigne cu mesajul „Sunt NRA, am votat”.

„Dumnezeule, ne încredem în Tine, ci nu în guverne sau armate, în tehnologie sau chiar în propriile noastre brațe”, a declarat un alt membru al NRA, Joe Gregory, care a donat un milion de dolari pentru asociație.

Un alt participant la eveniment, instructorul certificat de NRA Edward Sparks, din Ormond Beach, Florida, a declarat că a înființat un grup în biserica sa din comunitate, pentru cei care vor să meargă cu motocicleta și să tragă cu arma.

Sparks a citat, de asemenea, din Biblie: „Lăudat fie Domnul, piatra mea de temelie, care îmi antrenează brațele pentru război și degetele pentru luptă”.

Iisus a fost un profesor, care și-a motivat discipolii prin putere – ca și un instructor de arme, a spus Sparks. „În congregația mea, iau bătrânele și le transform în persoane înarmate și periculoase. Una dintre ele mi-a zis: M-ai antrenat și acum nu mă mai tem de nimic. Dar ei ar trebui să se teamă de mine”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase