Doi suspecți, arestați după un incident de securitate produs la casa lui Trump din Florida – VIDEO

Doi suspecți, arestați după un incident de securitate produs la casa lui Trump din Florida - VIDEO
Publicat: 31/01/2020, 22:05

Un vehicul de teren de culoare neagră a încercat să forțeze un punct de control situat pe drumul care conduce spre intrarea principală în reședința prezidențială din Mar-a-Lago, a comunicat Departamentul Șerifului din Palm Beach. Punctul de control, care are bariere metalice și blocuri de beton, se află la câțiva kilometri distanță de intrarea în reședință.

Vehiculul a fost urmărit de mașini și elicoptere de poliție. Agenții serviciilor de securitate au tras focuri de armă în timpul urmăririi și au arestat doi suspecți, informează agenția Associated Press.

Președintele Donald Trump nu se afla în reședință în momentul incidentului de securitate, dar urmează să ajungă în Mar-a-Lago peste câteva ore.

Potrivit postului tv WSVN 7 News, vehiculul suspect a fost urmărit de agenți de poliție și din cadrul Serviciului de protecție Secret Service, care au tras focuri de armă.

Serviciul de protecție Secret Service a confirmat incidentul, anunțând că va organiza o conferință de presă pentru a oferi detalii.

Tags: