Donald Trump acuză presa „lipsită de onestitate” că ascunde performanțele sale „incredibile”

Donald Trump acuză presa lipsită de onestitate că ascunde performanțele sale incredibile
Publicat: 16/02/2017, 22:35

„Din păcate, cea mai mare parte a presei de la Washington DC, New York și Los Angeles nu scrie pentru oameni, ci pentru interese particulare ale unui sistem defect. Presa a devenit atât de lipsită de onestitate încât dacă nu vorbim despre acest lucru facem un mare deserviciu poporului american”, a afirmat Donald Trump, potrivit cotidianului The Washington Post.

„Mă aflu astăzi aici pentru a le oferi noi informații cetățenilor americani despre progresele incredibile pe care le-am înregistrat în cele patru săptămâni de la începerea mandatului. Am înregistrat progrese incredibile. Nu cred că a mai fost vreodată un președinte ales care într-o perioadă atât de scurtă să facă ce am făcut noi”, a spus Donald Trump într-o conferință de presă.

„Un nou sondaj Rasmussen …, de fapt, … pentru că lumea înțelege, presa nu înțelege… De fapt și presa înțelege, dar nu scrie. Să o spun așa: un nou sondaj Rasmussen difuzat cu scurt timp în urmă arată că avem o cotă de susținere de 55% care este în creștere. (…) Eu am candidat pentru a fi președintele cetățenilor țării noastre. Sunt aici pentru a schimba sistemul defect, astfel încât să servească interesele familiilor și comunităților”, a subliniat Donald Trump.

Donald Trump a promis că săptămâna viitoare va adopta un nou decret antiimigrație. „Voi menține promisiunile, nu voi da înapoi de la apărarea țării. Vom emite o nouă ordonanță executivă săptămâna viitoare, pentru a apăra în totalitate țara”, a spus liderul de la Casa Albă, reiterând eforturile de combatere a infracționalității. „Am inițiat un efort național pentru deportarea infractorilor străini, pentru eliminarea membrilor grupurilor interlope și a altor indivizi care prezintă riscuri asupra ordinii publice. Salvăm zilnic viețile americanilor”, a subliniat Trump.

Președintele a promis distrugerea rețelei teroriste Stat Islamic, contracararea acțiunilor Iranului și consolidarea forțelor americane.

„Rețeaua teroristă Stat Islamic se extinde precum cancerul – aceasta este o altă mizerie pe care am moștenit-o. Și am impus noi sancțiuni Iranului, o națiune care a profitat de Administrația anterioară și care este principalul susținător al terorismului global”, a spus Trump.

„În plus, am ordonat elaborarea unui plan pentru reconstruirea masivă a armatei Statelor Unite”, a încheiat Donald Trump.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase