Donald Trump va candida din nou la prezidențiale din SUA, în 2024. Fostul lider de la Casa Albă a spus că doar o singură persoană îl poate opri

Donald Trump va candida din nou la prezidențiale din SUA, în 2024. Fostul lider de la Casa Albă a spus că doar o singură persoană îl poate opri
Donald Trump / Sursă FOTO: Shutterstock
Publicat: 26/09/2021, 16:37
Actualizat: 26/09/2021, 16:45

Fostul președinte american Donald Trump a declarat, în cel mai recent interviu acordat, că este decis să revină la Casa Albă, astfel că va candida la alegerile prezidențiale din 2024.

„Doar diagnosticul unui doctor” ar putea opri candidatura lui Donald Trump, al 45-lea preşedinte al Americii, pentru alegerile prezidenţiale din 2024. Asta a afirmat fostul preşedinte american la emisiunea „The Water Cooler” de la Real America’s Voice, potrivit Mediafax.

Într-un interviu amplu, fostul preşedinte a atins numeroase puncte, de la presupusa fraudă electorală din Georgia, la viitoarele audieri ale Congresului cu privire la asaltul din 6 ianuarie, de la haosul imigranţilor la scutul antirachetă al Israelului.

Donald Trump, acum în vârstă de 75 de ani, a fost cel mai vârstnic preşedinte în funcţie la Casa Albă, înainte ca Joe Biden, care are 78 de ani, să fie ales.

Trump a relansat acuzaţiile de fraudă la alegerile prezidenţiale, însă fără a aduce şi probe în acest sens.

„Am câştigat în Alabama cu un rezultat record, am câştigat în Florida. Şi ce s-a întâmplat în Georgia? Am câştigat în Ohio şi Iowa cu o avalanşă de voturi, iar în Georgia nu?”, a afirmat fostul lider de la Casa Albă.

Fostul președinte american Donald Trump ia în calcul să candideze și la Primăria orașului New York: „Mi-ar plăcea asta”

Fostul președinte american, Donald Trump, a admis că ar putea candida la o viitoare cursă pentru Primăria orașului New York într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, la comemorarea zilei de 11 septembrie.

Întrebat dacă va lua în considerare o funcție de primar, el a răspuns: „Ei bine, asta este o întrebare interesantă. Mi-ar plăcea asta”.

Înaintea evenimentului, el a lansat un videoclip comemorativ, în care a vorbit despre semnificația acestei zile de doliu național în SUA.


CITEȘTE ȘI: