Epidemiologul Fauci îi liniștește pe copii: „Am mers la Polul Nord și l-am vaccinat. Moș Crăciun este gata de treabă” (VIDEO)

Epidemiologul Fauci îi liniștește pe copii: „Am mers la Polul Nord și l-am vaccinat. Moș Crăciun este gata de treabă” (VIDEO)
Epidemiologul Anthony Fauci / Foto: Facebook
Publicat: 20/12/2020, 10:33

Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional american pentru Alergii şi Boli Infecţioase, i-a asigurat pe copii, într-o intervenţie la postul de televiziune CNN, că Moş Crăciun a fost vaccinat şi este “gata de treabă”.

Epidemiologul Fauci a fost întrebat de un copil dacă Moș Crăciun va mai putea veni în timpul pandemiei de coronavirus.

Am avut grijă de asta, pentru voi pentru că eram îngrijorat că o să fi cu toţii supăraţi. Am mers la Polul Nord, l-am vaccinat eu însumi pe Moş Crăciun, i-am măsurat nivelul de imunitate şi el este gata de treabă. Poate coborî pe horn, poate lăsa cadourile, poate să plece şi nu aveţi niciun motiv de îngrijorare. Moş Crăciun este gata de treabă”.

Fauci: „Vom vaccina persoanele cu cea mai mare prioritate”

Declarațiile doctorului Anthony Fauci vin în contextul în care Statele Unite ale Americii ocupă primul loc la nivel mondial în privința infectărilor cu COVID-19.

Doctorul Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase din Statele Unite ale Americii, susține că fanii sportului nu ar trebui să se aștepte ca la evenimente să poată participa mulțimi mari de oameni la sfârșitul acestui an, din cauza provocărilor determinate de vaccinul împotriva COVID-19.

Doctorul Fauci a declarat luni, 30 noiembrie, pentru Yahoo! Sports, că organizarea evenimentelor sportive cu spectatori mulți fără restricții impuse va fi „ultimul lucru” pe care îl vor vedea americanii în ceea ce privește revenirea țării la normalitate.ata de treabă”.

Vom vaccina persoanele cu cea mai mare prioritate [de la] sfârșitul lunii decembrie până în ianuarie, februarie, martie. Până când va ajunge la publicul larg, oamenii care merg la jocurile de baschet, care nu au și alte boli, [vaccinarea lor] va începe la sfârșitul lunii aprilie, mai, iunie. Așa că probabil abia la sfârșitul verii ne putem simți confortabil [cu stadioane sportive pline] – dacă mulți oameni se vaccinează. Nu cred că vom reveni în totalitate la normal în iulie. Cred că probabil până la sfârșitul verii”, a declarat doctorul Fauci.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase