Femeia împușcată în piept la Capitoliul american a murit. Este prima victimă a protestelor violente din SUA (VIDEO)

Femeia împușcată în piept la Capitoliul american a murit. Este prima victimă a protestelor violente din SUA (VIDEO)
BREAKING. O femeie a fost împușcată în Capitoliul american, unde susținătorii lui Trump au declanșat haosul (VIDEO). Foto: captură YouTube
Publicat: 07/01/2021, 01:01
Actualizat: 07/01/2021, 11:09

O femeie a fost împuşcată în interiorul clădirii Capitoliului, după ce susţinătorii președintelui america în funcție Donald Trump au intrat cu forţa în clădire, potrivit jurnaliștilor The Washington Post.

UPDATE: Femeia care era în stare critică după ce a fost împușcată în piept în clădirea Capitoliul american a murit, anunță un reporter local al NBC News pe Twitter, citând surse din cadrul poliției.

————

O femeie a fost împușcată în Capitoliul american

O ambulanţă a ajuns în jurul orei locale 15:00 la clădirea Capitoliului, iar unul dintre paramedici a declarat este vorba despre o „femeie albă, împuşcată în umăr”.

Imediat, paramedicii au ieşit cu femeia împuşcată, care avea faţa şi corpul acoperit cu sânge. Protestatarii pro-Trump s-au apropiat de ea şi au țipând: „Asasinii!”. Ofițerii de poliție au reuşit să-i disperseze ca paramedicii să poată pleca.

Haos în SUA! Susținătorii lui Trump au luat cu asalt clădirea Capitoliului, reunit pentru a valida victoria lui Joe Biden

Procesul de validare a victoriei lui Joe Biden la președinție, început miercuri de Congresul SUA, a fost suspendat după ce suporterii lui Donald Trump au pătruns cu forța în clădirea Capitoliului.

Cei doi lideri ai Congresului SUA, Chuck Schumer și Nancy Pelosi, au transmis o declarație comună, în care îi cer președintelui Trump să ceară protestatarilor să părăsească imediat Capitoliul, transmite CNN.

Republicanul Adam Kinzinger, membru al Camerei Reprezentanților, a scris un mesaj pe Twitter în care susține că intrarea cu forța în clădirea Capitolului este „o încercare de lovitură de stat.”