Femeie de 69 de ani, făcută praf în India după ce a avut curajul să se fotografieze în ipostaze considerate sexy. “Cineva m-a întrebat: ‘nu ai murit încă?’” / FOTO

Femeie de 69 de ani, făcută praf în India după ce a avut curajul să se fotografieze în ipostaze considerate sexy. “Cineva m-a întrebat: ‘nu ai murit încă?’” / FOTO
Femeie de 69 de ani, făcută praf în India după ce a avut curajul să se fotografieze în ipostaze considerate sexy. “Cineva m-a întrebat: ‘nu ai murit încă?’” / FOTO
Publicat: 15/01/2021, 13:10
Actualizat: 15/01/2021, 13:33

Indianca Rajini Chandy (69 de ani) a stârnit o adevărată isterie în țara natală după ce a urcat, pe Facebook și Instagram, fotografii în care apare în ipostaze pe care poporul din care face parte le consideră sexy. Imaginile au devenit virale, iar femeia a fost pusă la zid de multe persoane.

În poze, Rajini Chandy apare îmbrăcată într-o salopetă, o pereche de blugi, dar și cu rochii de diferite mărimi. Presa locală a descris-o ca fiind “îndrăzneață și frumoasă”, fapt care a adus-o și mai mult în lumina reflectoarelor, ținând cont că provine din statul Kerela, din sudul Indiei, unde majoritatea femeilor se îmbracă modest în sari sau fuste lungi, tradiționale.

Athira Joy (29 de ani) este cea care a realizat pozele. “Femeile indiene își petrec viața în cuști, într-un sistem în care toată viața lor înseamnă căsătorie și creșterea copiilor. Apoi devin bone pentru nepoții lor”, spune artista, cunoscută pentru fotografiile ei ieșite din tipar.

Aceasta a mai precizat că mama ei, în vârstă de 65 de ani, este o femeie indiană tipică, care suferă de tot felul de probleme de sănătate cu care se confruntă femeile de peste 60 de ani”.

Dar Rajini este diferită – are grijă de ea, este în formă, este îndrăzneață, este frumoasă, este la modă. Are 69 de ani, dar în mintea ei are doar 29 de ani, la fel ca mine”, a mai precizat fotografa.

Rajini Chandy este “recidivistă” în India

De-a lungul timpului, Rajini Chandy a mai ieșit în evidență. În urmă cu un deceniu și jumătate a fost mustrată pentru că purta o bluză fără mâneci, iar la vârsta de 65 de ani a debutat ca actriță, fiind din nou criticată.

Cele mai multe cupluri tinere își petrec tinerețea crescând copii. Își pun propriile dorințe la spate și apoi își dau seama că sunt prea bătrâni pentru a-și urmări visele… Mi-am îndeplinit toate obligațiile familiale și sociale și acum fac ce îmi place. Învăț să cânt la tobe – nu vreau să ating perfecțiunea – ci doar mă distrez”, a precizat femeia.

Referitor la ședința foto care i-a atras multe comentarii răutăcioase, Rajini Chandy a declarat: “În decembrie, Athira m-a întrebat dacă aș fi interesată să fac o fotografie și dacă am vreo inhibiție purtând haine occidentale. Am spus că nu”.

Atacată dur pentru că s-a îmbrăcat ca o femeie modernă

Rajini Chandy a precizat, totuși, că a rămas “șocată” când a văzut hainele cu care urma să se îmbrace în cadrul ședinței foto. Pe Facebook și Instagram au fost urcate 20 de fotografii, apreciate de toată lumea. Însă, situația s-a schimbat când femeia a apărut în presa locală.

Am fost numit c*****. Cineva m-a întrebat: ‘Nu ai murit încă?’ Un altul mi-a spus să ‘stau acasă și să citesc rugăciuni. Aceasta este vârsta la care să te rogi, nu să-ți arăți corpul’”, a povestit Rajini Chandy.

Două fotografii au fost aspru criticate. Într-una, Rajini Chandy poartă blugi strâmți și stă cu picioarele depărtate, iar în cealaltă poartă o rochie scurtă. Femeia recunoaște că a fost teribil de afectată ca urmare a scandalului în care a ajuns implicată.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
"Nu pot să-l privesc în ochi!" Tatăl lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Podul prăbușit din Baltimore: 2 victime, recuperate din apă