Gafă colosală a unuia dintre principalii membri ai Casei Regale Britanice în ajunul Anului Nou: „Este acela un terorist?”

Gafă colosală a unuia dintre principalii membri ai Casei Regale Britanice în ajunul Anului Nou: „Este acela un terorist?
Publicat: 01/01/2018, 09:48

Soțul Reginei Elisabeta a Marii Britanii ar fi arătat cu degetul către un om bărbos din mulțime și ar fi întrebat dacă acesta este un terorist.

Prințul Philip, în vârstă de 96 de ani, participa la slujba de Anul Nou alături de familia regală a Marii Britanii și era alături de fiica sa, Prințesa Anna, atunci când a făcut afirmația cu pricina.

Acesta ar fi observat un bărbat înalt, cu barba lungă și roșcată și ar fi făcut comentariul răutăcios, potrivit unui martor care a povestit întâmplarea hilară pentru Daily Mail și Sun.

„Bărbatul părea să fie alături de soția și copilul său. Philip le ura oamenilor un An Nou fericit atunci când l-a observat pe acest tip cu o barbă distinctivă. A arătat cu degetul spre el într-un mod amuzant și apoi s-a întors către unul dintre bodyguarzii săi spunându-i: `Este acela un terorist?`”, a povestit respectivul martor.

Acesta din urmă spune că Prințul Philip a vrut, probabil, să facă o glumă, având în vedere că și-a dat seama că remarca sa va fi auzită de mulți dintre oamenii prezenți.

Până acum, Casa Regală Britanică nu a făcut niciun comentariu pe această temă, potrivit The Guardian.