Greta Thunberg îl trollează pe Trump cu aceeași monedă: Relaxează-te și du-te la un film!

Greta Thunberg îl trollează pe Trump cu aceeași monedă: Relaxează-te și du-te la un film!
Greta Thunberg îl trollează pe Trump cu aceeași monedă: Relaxează-te și du-te la un film! / Sursă FOTO (colaj): Shutterstock
Publicat: 06/11/2020, 08:54
Actualizat: 06/11/2020, 08:56

Tânăra activistă de mediu, Greta Thunberg, îl trollează pe Donald Trump printr-o postare pe Facebook după ce președintele american în funcție a solicitat încetarea numărării voturilor.

Activista îl ironizează cu aceeași monedă după ce Trump îi făcuse același lucru în decembrie 2019, după ce Greta Thunberg fusese desemnată Persoana Anului 2019 de către revista Time. La vremea respectivă, președitnele american susținea că numirea ei este „ridicolă” și o îndemnase printr-o postare pe Twitter să se relaxeze și să meargă la un film .

„Cât de ridicol. Greta trebuie să ia măsuri pentru a-şi gestiona furia, apoi să meargă, aşa cum se făcea pe vremuri, la un film bun cu un prieten! Relaxează-te, Greta! Relaxează-te!”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Activista de mediu îl trollează pe Trump cu propriile lui cuvinte!

Greta Thunberg nu i-a lăsat atacul fără răspuns și pentru scurt timp și-a schimbat descrierea de la profilul de Twitter adăugând că este „o adolescentă care lucrează la gestionarea furiei”.


La un an distanță, activista suedeză i-a întors-o lui Trump după ce președintele american a cerut pritnr-o postare pe aceeași platformă de socializare încetarea numărării voturilor de la alegerile prezidențiale din SUA.

„Atât de ridicol! Donald trebuie să ia măsuri pentru a-și gestiona furia, apoi să meargă, cum se făcea pe vremuri, la un film bun cu un prieten. Relaxează-te, Donald! Relaxează-te”, a comentat Greta Thunberg la postarea președintelui american.


Postarea tinerei s-a viralizat rapid și a fost apreciată de peste 1,2 milioane de persoane, în timp ce aproximativ 318.000 au distribuit-o iar 30.600 au comentat-o.

Donald Trump a acuzat de mai multe ori că alegerile prezindețiale din SUA ar fi fraudate. În timpul unui discurs susținut la casa Albă, președintele american afirma că voturile legale l-ar da drept câştigător.

„Dacă număraţi voturile legale, câştig cu uşurinţă. Dacă număraţi voturile ilegale, ei vor încerca să ne fure alegerile”, a declarat Trump, fără să ofere o dovadă care să-i susţină punctul de vedere.

Donald Trump acuză fraudarea alegerilor de către democrați și în acest sens aruncă pe piață toate „dovezile” de care dispune. Printre acestea, și videoclipuri postate pe Twitter de diverși utilizatori referitoare la felul în care se face numărătoarea voturilor.