Hannibal Lecter de Spania: Un bărbat și-a omorât mama și a mâncat-o bucată cu bucată!

Redactor:
Cătălin Prejbeanu
Hannibal Lecter de Spania: Un bărbat și-a omorât mama și a mâncat-o bucată cu bucată!
Bărbatul acuzat că și-a ucis mama i-ar fi senționat trupul și l-ar fi mâncat timp de două săptămâni / Sursă FOTO: Poliția Națională a Spaniei

O crimă îngrozitoare a șocat întreaga Spanie după ce s-a descoperit că Alberto Sanchez Gomez, în vârstă de 28 de ani, și-ar fi omorât mama și ar fi mâncat-o bucată cu bucată, hrănindu-și chiar și câinele din trupul ei.

Cumplita crimă care amintește de personajul Hannibal Lecter, ce își mânca victimele pe care le omora, a avut loc în Madrid, Spania, în 2015.

Procesul în care Alberto Sanchez Gomez este acuzat că și-a omorât mama a început pe 20 aprilie și a scos la iveală detalii terifiante. Maria Soledad Gomez, în vârstă de 68 de ani, locuia alături de fiul ei după ce acesta, care lucra drept ospătar, rămăsese fără loc de muncă, relatează The Sun.

Bărbatul a recunoscut că își mâncase mama!

Bărbatul le-a mărturisit polițiștilor care l-au arestat în apartamentul din Madrid, în februarie 2019, că își mâncase mama „bucată cu bucată”, timp de două săptămâni, împreună cu câinele său.

În timpul căutărilor în apartament, polițiștii au descoperit recipiente de plastic în care se aflau bucăți din rămășițele femeii iar oasele erau ascunse prin sertare. Presa locală dezvăluia la vremea respectivă că trupul femeii fusese tăiat în peste 1.000 de bucăți.

Acuzatul a mărturisit la începutul procesului că auzise „mesaje ascunse”, în timp ce se uita la televizor, dar și voci care îi spuneau „Omoară-ți mama!”. Potrivit acestuia, vocile erau ale ale vecinilor, cunoștințelor și celebrităților. Însă a susținut în fața judecătorilor că nu își aduce aminte să fi tranșat și mâncat trupul femeii.

Tânărul ar fi auzit voci care îi spuneau: Omoară-ți mama!

Însă în momentul în care polițiștilor au ajuns la apartament, după ce fuseseră alertați de dispariția femeii de către un vecin, bărbatul le-a spus „Da, mama mea e aici moartă” iar după ce i-a lăsat să intre a mărturisit „Eu și câinele meu am mâncat bucată cu bucată din ea”.

Bărbatul este acuzat de către procurorii de stat că și-a ucis mama prin strangulare în urma unei dispute care a avut loc la sfârșitul lui ianuarie sau începutul lui februarie 2019. Abia pe 21 februarie polițiști au mers la domiciliul lor.

„Acuzatul a transferat apoi corpul mamei sale în dormitor, l-a așezat pe pat, cu scopul de a-l face să dispară. Pentru a face asta, a tăiat-o folosind un fierăstrău de dulgher și două cuțite de bucătărie. Odată ce i-ar fi tăiat corpul, el mânca din când în când câte o bucată timp de aproximativ două săptămâni, punând unele părți ale corpului său în recipiente de plastic puse prin casă și în frigider și aruncând altele în plase de plastic”, se arată în rechizitoriu.

Acuzatul a fost analizat și din punct de vedere psihologic iar rezultatele nu sunt gata încă. Tânărul riscă până la 15 ani de închisoare dacă este găsit vinovat de crimă. De asemenea, procurorii solicită daune de 90.000 de euro pentru fratele său mai mare.

Se pare că femeia depusese 12 plângeri de abuz împotriva fiului său Alberto, însă de obicei disputele familiale erau mediate de fratele mai mare al acestuia, care locuia în altă parte.

Scandalul a erupt în ţară! Vedetele gimnasticii, abuzate sexual: "S-a întâmplat cu mama în cameră"....
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
FOTO. Carmen Brumă arată fabulos la 44 de ani! Și-a arătat sânii printr-o bustieră neagră
Câți bani îi dă Andreea Marin femeii care îi gătește și îi face curățenie în...
Dialogul care îți dă fiori reci! „Crezi că e rupt?” Întrebarea Simonei Halep a primit...
Amendă de 800.000 de lei pentru Kaufland! Ce au găsit inspectorii ANPC. Românii sunt stupefiați
Sonda spaţială Voyager a detectat un „zumzet persistent” dincolo de sistemul nostru solar
BANCUL ZILEI – O partidă feroce de 53X în patru
Iron Dome: Cum funcționează sistemul de apărare al Israelului. Florin Jipa: „O singură salvă trimite...
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
O FEMEIE dispărută în 2020, GĂSITĂ în viață în munți. A SUPRAVIEȚUIT cu iarbă și...
Amendă de 5000 de lei pentru această greșeală banală! Mulți români obișnuiesc să facă asta
Soția lui Liviu Guță ripostează. Ce susține că a dus, de fapt, la divorțul celor...
S-a dus și mitul bunului Bill Gates? Este șocant motivul pentru care soția miliardarului a...
Vestea ȘOC a momentului în România: A MURIT... O mare personalitate
Infectarea cu coronavirus după vaccinare. Când nu ne protejează vaccinul, explică un medic
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Întrebarea care face RAVAGII la interviurile de angajare din România. 90% dintre candidaţi pleacă acasă
Inchide