INTERNAȚIONAL. Crima care a îngrozit planeta. Fetiță de 8 ani, torturată și ucisă pentru că a eliberat din colivie doi papagali scumpi!

INTERNAȚIONAL. Crima care a îngrozit planeta. Fetiță de 8 ani, torturată și ucisă pentru că a eliberat din colivie doi papagali scumpi!
INTERNAȚIONAL. Crima care a îngrozit planetă. Fetiță de 8 ani, torturată și ucisă pentru că a eliberat din colivie doi papagali scumpi! / Sursa FOTO: https://c.pxhere.com
Publicat: 04/06/2020, 12:39

Crimă oribilă comisă în Pakistan. O fetiță în vârstă de 8 ani a fost mai întâi torturată și apoi ucisă de familia la care era angajată deoarece, din greșeală, a eliberat din colivie doi papagali foarte scumpi!

Hassan Siddiqi a mărturisit în fața anchetatorilor că, într-un acces de furie, el și soția lui au bătut-o crunt pe fetița care lucra ca menajeră în reședința lor. Potrivit Poliției locale, crima a avut loc în localitatea Rawalpindi, din sudul Pakistanului.

Bătută regulat și violată

„Fetița, care era menajeră în casă, curăța colivia și, din greșeală, a eliberat papagalii. Hassan și soția lui s-au înfuriat și au bătut-o cu brutalitate”, a relatat un purtător de cuvânt al Parchetului, citat de cotidianul The Independent.

Pe 31 mai, copila a fost transportată în stare de inconștiență la un spital privat din Rawalpindi. Internată la Terapie intensivă, micuța a fost imediat pusă pe ventilație mecanică, dar nu a rezistat nici măcar 24 de ore, decedând pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului.

Medicii care au preluat-o pe copilă spun că fetița a ajuns la spital având semne de tortură pe obraji, coaste și coapse. De asemenea, pe corp erau vizibile și semne ale unor răni mai vechi, încă nevindecate, iar doctorii suspectează și un posibil viol.

Îi promiseseră un salariu echivalent a 86 de lei

Copila ucisă de Hassan și soția lui era din Muzaffargarh, un orășel din statul Punjab. Ea fusese angajată menajeră la această familie printr-o recomandare venită din partea unui unchi.

„Cuplul îi promisese unchiului că se vor ocupa de educația ei și îi vor plăti un salariu lunar de 3000 Rs (86 de lei). Cu toate aceastea, nu se ocupaseră nici de educație și nici nu o plătiseră pe fetiță”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Poliției.