IRONII. Trump: „Mască? Nu în faţa camerelor. O iubesc atat de mult. Sincer, cred că arat mai bine cu ea” | VIDEO

Redactor:
Gândul
IRONII. Trump: „Mască? Nu în faţa camerelor. O iubesc atat de mult. Sincer, cred că arat mai bine cu ea” | VIDEO
"Mască? Nu în faţa camerelor”, spune Trump

Preşedintele american Donald Trump a declarat joi, în timpul unei vizite la o uzină Ford din Michigan, că poartă uneori mască atunci când condiţiile cer, dar a spus că nu vrea să o pună în faţa reporterilor.

Trump a vizitat fabrica Ford, care a fost reformată pentru a produce ventilatoare artificiale şi echipamente de protecţie şi a purtat o discuţie cu liderii afro-americani cu privire la populaţiile vulnerabile lovite de virus.

Întrebat despre motivele pentru care a decis să nu poarte mască, spre deosebire de cei care il înconjurau, a dat asigurări că a avut o masca puţin mai devreme.

„Am purtat una (…) Dar nu am vrut să le ofer jurnaliştilor plăcerea de a o vedea”, a spus el cu ironie.

Puţin mai târziu, a aratat masca jurnaliştilor, fără să o pună.

„O iubesc atat de mult. Sincer, cred că arat mai bine cu masca ”, a adăugat amuzat preşedintele Statelor Unite.

În ultima perioadă Trump a făcut tot felul de declarații controversate.

Trump a susținut că țara pe care o conduce merită o medalaie de onoare pentru faptul că este fruntașă la numărul cazurilor raportate de infecție cu noul coronavirus.

Președintele SUA a menționat că este un lucru bun faptul că țara lui are cele mai multe cazuri oficiale de coronavirus, întrucât acest lucru demonstrează că testarea lor este eficientă.

„Văd faptul că SUA are cele mai multe cazuri ca fiind, într-un anumit sens, un lucru bun, întrucât arată că testarea noastră este mult mai bună”, a afirmat președintele SUA. „Apropo, să ştiţi că atunci când spuneţi că suntem pe primul loc la numărul de cazuri, asta este pentru că testăm mai mult decât oricine altcineva. Deci, avem o mulţime de cazuri, dar eu nu văd asta ca fiind un lucru neapărat rău. O văd ca pe o medalie de onoare. Serios, este o medalie de onoare. Este un omagiu adus testării şi muncii pe care profesioniştii noştri au făcut-o”, a continuat Donald Trump.

Inchide