Kim Jong-un a dat ordin ca un oficial nord-coreean, suspect de coronavirus, să fie executat prin împușcare

Redactor:
Valentin Nastaila
Kim Jong-un a dat ordin ca un oficial nord-coreean, suspect de coronavirus, să fie executat prin împușcare
Kim Jong-un, speriat de coronavirus. S-a carantinat pe o plajă de lux

Kim Jong-un a executat un oficial nord-coreean, care călătorise în China și era suspect de coronavirus. În Coreea de Nord a fost instaurată legea marțială pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Kim Jong-un a ordonat execuția unui oficial nord-coreean, care nu a respectat carantina, scrie Mediafax. Liderul de la Phenian a dat un decret prin care țara funcționează în baza legii marțiale și cei care nu respectă regulile sunt pedepsiți chiar și cu moartea.

Oficialul nord-coreean a fost executat după ce a folosit o baie publică, a ieșit din carantină fără aprobare și asta l-a scos din minți pe dictatorul Kim. Bărbatul călătorise recent în China și fusese plasat în carantină, fiind suspect de coronavirus.

Liderul suprem a decretat că orice oficial care ascunde faptul că a călătorit în China va ajunge la o fermă rurală, în izolare. Mai mult, Coreea de Nord a închis granița cu China și a limitat la minimum călătoriile.

Kim Jong-un a stabilit ca perioada de carantină în Coreea de Nord să fie de 30 de zile, nu 14 zile. Presa internațională scrie că oficialul ar fi fost executat prin împușcare.

Inchide