• Publicat:
  • Actualizat:
Internațional

MĂSURI NEOBIȘNUITE | Polițiștii le-au răsturnat grătarul, după ce peste 20 de oameni au refuzat să plece acasă și nu îi puteau amenda – FOTO

MĂSURI NEOBIȘNUITE | Polițiștii le-au răsturnat grătarul, după ce peste 20 de oameni au refuzat să plece acasă și nu îi puteau amenda – FOTO
Polițiștii au răsturnat grătarul, după ce peste 20 de oameni au refuzat să plece acasă și nu îi puteau amenda - FOTO / Sursă FOTO: @FoleshillWMP - Twitter

Polițiștii britanici au fost nevoiți să apeleze la o măsură neobișnuită după ce un grup de persoane a refuzat să nu mai facă grătar pe stradă.

Polițiștii le-au descoperit pe cele 20 de persoane în timpul unei patrulări și au rămas surprinși să descopere un copil de câțiva ani „umbla liber”, deși Marea Britanie este pe punctul de a adopta un set de măsuri care să prevină răspândirea coronavirusului.

Oamenii au insistat să fie lăsați să-și continue grătarul, deși li s-a spus că trebuie să respecte regulile.

Petrecăreții nu putut fi amendați deoarece noile reguli de urgență nu au fost încă adoptate de Parlamentul britanic, lucru care s-ar putea întâmpla joi.

De luni, în Marea Britanie au fost interzise adunările mai mari de două persoane, iar oamenilor li s-a recomandat să stea în casă.

La momentul transmiterii acestei știri, în Marea Britanie au fost confirmate peste 8.000 de infectare cu noul coronavirus, în timp ce 135 de persoane au fost declarate vindecate iar 422 au murit.

Sursă FOTO: Poliția West Midlands
Inchide