Nuntă mare în familia lui El Chapo. Fiica traficantului s-a măritat cu un interlop celebru

Redactor:
Gandul
Una dintre fiicele lui El Chapo, celebrul traficant de droguri închis într-un penitenciar de maximă siguranță din SUA, s-a măritat în data de 1 februarie cu interlopul Edgar Cazares, foarte temut în America de Sud.

El este fiul Blancăi Margarita Cazares Salazar, „Regina Drogurilor”, una dintre cele mai puternice și mai periculoase femei din lumea subterană.

Fata lui El Chapo și „Prințul Drogurilor” au avut o nuntă ca în povești, dar este lesne de înțeles, dacă ținem cont că El Chapo este miliardar!

La nuntă au fost prezenți numeroși „sicarios” (asasini plătiți), care să se asigure că nuntașii nu vor fi asasinați de rivali sau poliție. Nunta a avut loc în Culiacan, Sinaloa, acasă la El Chapo. „El Chapo” a fost condamnat la închisoare pe viață

Liderul interlop mexican Joaquín „El Chapo” Guzmán a fost condamnat, în 2019, la închisoare pe viață de către o instanță din Statele Unite, potrivit thetimes.co.uk.

Pe lângă pedeapsa de închisoare pe viață, instanța l-a condamnat la încă 30 de ani de închisoare.

De asemenea, instanța a decis că acesta va trebui să plătească 12,6 miliarde de dolari.

În timpul audierilor de miercuri, el a declarat că în timpul detenției a fost supus „torturii psihologice, emoționale și mentale 24 de ore pe zi”. „Statele Unite nu sunt superioare altor țări corupte”, a mai spus acesta.

După aflarea sentinței, Joaquin „El Chapo” Guzman a declarat că „nu s-a făcut dreptate” în cazul său.

În luna februarie, Guzmán, în vârstă de 62 de ani, a fost găsit vinovat de participarea la activități infracționale în formă organizată, conspirație pentru spălare de bani proveniți din trafic de droguri, trafic internațional de cocaină, heroină, marijuana și alte droguri, precum și folosirea armelor de foc.

Celebrul interlop mexican a fost rearestat în ianuarie 2016, după ce evadase dintr-un penitenciar mexican printr-un tunel. Acesta a fost extrădat în Statele Unite în ianuarie 2017.

El este fostul lider al cartelului Sinaloa, despre care oficialii americani susțin că este cel mai mare furnizor de droguri pe piața din Statele Unite.

Cel mai probabil, „El Chapo” va fi încarcerat în penitenciarul de maximă siguranță „Supermax” din Florence, Colorado.

 

 

Inchide