O femeie s-a autoizolat în toaleta unui avion, după ce fost testată pozitiv la COVID-19, chiar în timp ce zbura spre Irlanda

O femeie s-a autoizolat în toaleta unui avion, după ce fost testată pozitiv la COVID-19, chiar în timp ce zbura spre Irlanda
Publicat: 31/12/2021, 15:47
Actualizat: 01/01/2022, 11:23

O femeie s-a autoizolat în toaleta unui avion, timp de cinci ore, după ce a fost testată pozitiv la COVID-19, chiar în timpul zborului.

Marisa Fotieo, o profesoară din Michigan, a povestit că a început să o doară gâtul în timp ce se afla la jumătatea zborului dintre orașul american Chicago și Islanda, motiv pentru care a mers în toaleta aeronavei și a făcut un test COVID.

Testul a ieșit pozitiv, motiv pentru care ea a rămas izolată de restul călătorilor, în toaletă, scrie The Guardian.

„Mi-am luat testul rapid şi m-am adus în baie, iar după două secunde erau două linii [indicând un test pozitiv]”, a povestit Fotieo, pentru NBC News.

„Erau 150 de persoane la bordul avionului, iar cea mai mare teamă a mea era să nu le dau virusul”, a spus ea.

Femeia a postat un clip pe TikTok, chiar din interiorul toaletei unde a stat până a ajuns la destinație. „Am fost testată pozitiv pentru Covid în timp ce eram deasupra Oceanului Atlantic”. „Cartierul meu de carantină VIP”, a scris ea pe pagina de socializare.

Videoclipul a adunat 4 milioane de ori de când a fost încărcat pentru prima dată, pe 21 decembrie, urmăritorii fiind curioşi să afle cum a reuşit să se îmbarce în avion.

Fotieo a răspuns curioșilor în secțiunea de comentarii a platformei, explicând că a avut două teste PCR negative înainte de îmbarcare. „Nu am ajuns la destinație”, și-a informat ea fanii de pe TikTok. „Sunt în carantină în Islanda acum”.

În încercare de a se distra pe parcursul izolării obligatorii timp de 10 zile, Fotieo a postat de atunci o serie de videoclipuri din camera de hotel, unde stă în carantină.

Într-un interviu pentru CNN, Fotieo a spus că avea schema completă de vaccinare.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult