O mireasă și mirele ei cer tuturor invitaților câte 120 de euro, taxă de participare la nuntă. Motivul pentru care au luat această decizie bizară

O mireasă și mirele ei cer tuturor invitaților câte 120 de euro, taxă de participare la nuntă. Motivul pentru care au luat această decizie bizară
Sursa foto: Facebook
Publicat: 06/07/2022, 12:13

O viitoare mireasă din Marea Britanie și-a anunțat invitații la nuntă că vor trebui să plătească 100 de lire sterline (aproximativ 120 de euro) pentru a participa la ceremonie, deoarece cuplul încearcă să „economisească bani”, în contextul în care nunta are deja un buget de 40.000 de lire sterline.

Carla Bellucci, în vârstă de 40 de ani, urmează să se căsătorească cu logodnicul ei, Giovanni, în vârstă de 52 de ani, dar a spus că cei 30 de oaspeți ai săi nu vor putea intra gratuit la eveniment, toți trebuind să contribuie cu 100 de lire sterline dacă vor să participe.

Pe lângă această sumă, oaspeții vor trebui să își plătească și zborul și cazarea, deoarece nunta va avea loc în Capul Verde. Evenimentul va avea loc în iulie anul viitor.

Astfel, Carla, mamă a patru copii, va primi 3.000 de lire sterline de la invitați. Cu acești bani, spune ea, se va asigura că va avea „tot ce e mai bun” la nuntă, fără să fie nevoită să cheltuie prea mulți bani, potrivit The Mirror.

„Cea mai detestată femeie din Marea Britanie”

Carla, care este și model pe OnlyFans, spune că ea este „cea care râde la urmă”, în contextul în care, în 2019, a fost numită „cea mai detestată femeie din Marea Britanie”, după ce a recunoscut că s-a prefăcut că suferă de depresie pentru a-și face gratuit o operație estetică la nas. Intervenția, care altfel ar fi costat-o în jur de 7.000 de lire, a fost decontată de sistemul britanic de sănătate.

„Îmi place faptul că voi avea nunta pe care am visat-o și alți oameni vor plăti pentru asta. Încă o dată, eu sunt cea care râde la urmă, obținând ceea ce îmi doresc fără a fi nevoie să plătesc prea mult din banii mei”, a declarat aceasta pentru The Sun.

Aceasta mai spune că „abia așteaptă” să fie în centrul atenției la nunta ei și a insistat că nu este interesată de cât de „șocați” vor fi oamenii de planul ei.

Femeia susține că nu își forțează invitații să participe la nuntă, dar a declarat că, dacă aleg să vină, trebuie să plătească neapărat „taxa” de 100 de lire sterline.

Hotărâți să aibă „cea mai frumoasă nuntă care a avut loc vreodată”, Carla și logodnicul ei au cheltuit deja 6.000 de lire pe rochia ei de mireasă, pe lângă celelalte 6.000 de lire sterline pe care le-a costat inelul de logodnă al Carlei.