O tânără și-a ademenit fostul iubit cu mesaje vulgare, ca să vină la ea acasă, unde mai mulți bărbați l-au torturat până la moarte

O tânără și-a ademenit fostul iubit cu mesaje vulgare, ca să vină la ea acasă, unde mai mulți bărbați l-au torturat până la moarte
Foto: Facebook
Publicat: 08/07/2021, 11:26

O tânără din Marea Britanie riscă să facă închisoare pe viață, după ce s-a folosit de farmecele ei pentru a-și atrage fostul iubit, apoi l-a torturat alături de alți bărbați.

Lee McKnight, în vârstă de 26 de ani, avea o datorie la un partener de afaceri, scrie The Sun. Acesta din urmă a convins-o pe Coral Edgar, fosta iubită a lui McKnight, să-i trimită acestuia mesaje vulgare, cu promisiunile unei partide de sex, pentru a veni la casa femeii.

McKnight, bătut crunt cu o nuia cumpărată de la sex shop

McKnight a ajuns la locuința fostei iubite la ora 2 AM, unde a fost torturat două ore, de Jamie Davison (26 de ani) și alți doi bărbați.

Aceștia l-au legat pe bietul bărbat de un scaun și l-au bătut cu un bici cu mâner din diamant, pe care mama lui Edgar o cumpărase de la un sex shop.

Bărbații au rostogolit apoi corpul lui McKnight într-un covor și l-au aruncat într-un râu, în timp ce fotomodelul a rămas acasă, pentru a șterge urmele crimei.

Un fermier a găsit cadavrul lui Lee, câteva ore mai târziu.

Cei patru bărbați și cele două femei – Edgar și mama ei – au fost găsiți vinovați pentru moartea lui Lee.

A căzut în capcana fostei iubite

Lee a avut o relație scurtă cu Edgar și aceasta s-a folosit de trecut pentru a-i promite o partidă de sex.

Lee era un „om condamnat”, deoarece îi datora mulți bani dealerului de droguri Davison.

Traficantul era disperat să recupereze banii, deoarece el însuși avea datorii, la o persoană mai mare în „grad”.

După ce l-a căutat pe Lee, în zadar, Davison a convins-o pe Edgar să-l cheme la ea acasă, în 24 iulie 2020.

Edgar a spus că nu a jucat niciun rol în tortura cumplită, deoarece a stat în sufragerie și „a închis ochii”.

Femeia a recunoscut însă că, după uciderea brutală a lui Lee, care a suferit 36 de lovituri în zona capului, a rămas să „curețe bucătăria”.

Bărbatul era încă viu când criminalii l-au aruncat în râu

Un medic legist a stabilit că Lee a fost bătut „cu brutalitate” și era viu când a fost aruncat în Râul Caldew.

Cei trei atacatori – Davison, 26 de ani, Arron Graham, 26 de ani, Jamie Robert, 18 ani și Edgar, respectiv mama ei Carol, 47 de ani, plus tatăl lui Robert, Paul, de 51 de ani, care au aruncat telefonul și au ars hainele victimei, cu toții au negat crima, dar au fost condamnați.

Aceștia vor rămâne în închisoare până când vor primi sentințele finale.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult