O turistă de 34 de ani a murit, în timp ce se afla în vacanță în Turcia, după ce a căzut de la balconul unui hotel

O turistă de 34 de ani a murit, în timp ce se afla în vacanță în Turcia, după ce a căzut de la balconul unui hotel
O turistă de 34 de ani a murit, în timp ce se afla în vacanță în Turcia, după ce a căzut de la balconul unui hotel / Sursa foto: The Mirror
Publicat: 20/07/2022, 11:41

O turistă de 34 de ani din Marea Britanie a murit, în timp ce se afla în vacanță în Turcia, după ce a căzut de la balconul unui hotel. Jenna Smith se afla acolo de trei săptămâni și era însoțită de mai mulți prieteni.

Familia ei a fost informată de Ambasada Turciei despre moartea ei și așteaptă acum mai multe informații despre circumstanțele în care a avut loc tragicul eveniment.

Frații ei au plecat în Turcia pentru a vorbi cu autoritățile despre cele întâmplate.

Hayley Weston o cunoaștea pe Jenna de când aceasta avea cinci ani și spune că era o persoană „iubitoare”.

„Jenna era foarte iubită, plină de energie, o fată cu adevărat fericită. Era vorbăreață și avea mulți prieteni. Jenna era populară, avea diferiți prieteni. Avea o inimă de aur și ar fi făcut orice pentru oricine. Jenna a fost crescută de bunica și bunicul ei, așa că a avut grijă de ei, deoarece mama ei a murit când era foarte tânără”, a povestit prietena ei, citată de The Mirror.

Un alt turist britanic a murit în vacanță

Un alt turist britanic și-a pierdut viața când era în vacanță. 

Bărbatul de 54 de ani a fost găsit inconștient pe o plajă din popularul sat Stalida sâmbătă seara, potrivit informațiilor transmise de presa din Grecia.

Reprezentanții plajei au devenit îngrijorați și au anunțat serviciile de urgență după ce turistul a rămas „nemișcat” pe un șezlong timp de câteva ore.

Medicii au încercat să îl resusciteze, dar totul a fost în zadar, așa că au declarat decesul, la Spitalul Universitar din Heraklion, notează Creta Post, citată de The Independent.

Va fi efectuată o autopsie pentru a stabili cauza morții bărbatului.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase