Petreceri DUBIOASE, cu dealeri de droguri și gangsteri. Noi imagini cu UCIDEREA lui Tudor Simionov la Londra

Petreceri DUBIOASE, cu dealeri de droguri și gangsteri. Noi imagini cu UCIDEREA lui Tudor Simionov la Londra
Publicat: 05/01/2019, 09:05

Povestea românului înjunghiat mortal la Londra, în noaptea Anului Nou, în timp ce se lupta cu 9 golani care încercau să intre neinvitați la un sex party pentru oameni cu bani, continuă în presa britanică. Daily Mail a obținut imagini noii și a stat de vorbă cu Peter Adamski, directorul firmei Prestige Protection Group, care găsea de lucru pentru Tudor Simionov sau alți tineri ce doreau să lucreze ca oameni de ordine.

„Tudor era un excelent kick-boxer, tot timpul în formă,” îl laudă Adamski. „A fost soldat în Armata Română. Îi găsisem de lucru la un hotel din centrul Londrei, de la ora 18:00 la 3:00. După aceea, s-a dus la petrecere lui Eddie Davenport de la Park Lane, să câștige un ban în plus. Nu știam ce are de gând, pentru că altfel, l-aș fi sfătuit să nu se ducă.”

„Tudor începuse să lucreze pentru petrecerile lui Eddie în urmă cu o lună,” își amintește Peter Adamski. „Am mai vorbit cu el despre asta și l-am sfătuit să nu mai meargă, din cauza oamenilor dubioși care vin acolo. Dar avea de gând să se căsătorească și avea nevoie de bani.”

Șeful Prestige Protection Group descrie Park Lane drept un club în care Eddie Davenport organizează petreceri în fiecare weekend, după 3:00, până pleacă ultimul client și e genul de loc în care ajung indivizi care nu au găsit destul alcool, droguri sau sex până la ora aia.

„Acolo se adună gangsteri și dealeri de droguri din toată Londra,” spune Adamski. „Firma mea refuză să lucreze cu clubul, din cauza clientelei dubioase. De aceea, securitatea este asigurată de body-guarzi care vin pe cont propriu, ca Tudor.(…) Ar fi trebuit să le asigure veste anti-cuțit. Costă doar 200 de lire, dar îți salvează viața. Ca să nu mai vorbim că nici un client nu e percheziționat la intrare.(…) Cei care i-au atacat pe Tudor și pe colegii lui erau beți și drogați și nu cunoșteau pe nimeni de la petrecere. De aceea nu au fost lăsați să intre.”

Daily Mail a mai stat de vorbă cu un martor, care a confirmat că Tudor Simionov lucrase la hotel până la 3:00, împreună cu prietenul său Kamil Okpara (și el rănit în încăierare). Și acesta venise la Park Lane din același motiv: avea nevoie de bani.

„Kamil e o namilă de om, dar în realitate e foarte drăguț și politicos,” îl descrie Peter Adamski. „De aceea l-am angajat șeful securității la barul The Botanist în timpul zilei. Știe foarte bine să se poarte cu clienții și să rezolve situațiile dificile.”

Pe 1 ianuarie, la 5:30, Kamil Okpara a fost atacat de 9 indivizi violenți care voiau să intre la un sex party de lux organizat în clubul Park Lane din Londra. Văzându-și prietenul în pericol. Tudor Simionov i-a sărit în ajutor și a fost lovit cu un cuțit în piept. A murit înainte de sosirea ambulanței.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase