Prințul Harry s-a împăcat cu fosta lui iubită, Chelsy Davy

Redactor:
Florin Badescu
Prințul Harry s-a împăcat cu fosta lui iubită, Chelsy Davy
Prințul Harry al Marii Britanii a decis, la finalul unui turneu de trei luni în Africa, să se împace cu fosta lui iubită Chelsy Davy, o vedetă din lumea mondenă, născută în Zimbabwe, potrivit unor tabloide britanice, informează contactmusic.com.

Prințul britanic, care va împlini vârsta de 31 de ani pe 15 septembrie, și-a petrecut aproape întreaga vară militând în favoarea unor cauze ecologiste pe continentul african și, potrivit tabloidului The Sun, și-a luat câteva zile de vacanță pentru a se întâlni cu fosta lui iubită, avocata Chelsy Davy, în vârstă de 29 de ani, cu care a avut o relație turbulentă, marcată de multe despărțiri și împăcări, din 2004 până în 2010.

Același tabloid afirmă că prințul și fosta lui iubită încearcă să își refacă relația, la cinci ani după cea mai recentă despărțire a lor. Informația nu a fost însă confirmată de palatul Buckingham, care a refuzat să facă orice fel de comentariu despre viața privată a prințului.

Prințul Harry a anunțat în mod public în 2014 că a devenit un bărbat celibatar, după ce s-a despărțit, anul trecut, de o altă iubită, Cressida Bonas, după o relație care a durat doi ani.

Chelsy Davy este fiica unuia dintre cei mai bogați proprietari de terenuri din Zimbabwe, care deține o fermă cu o suprafață de peste 1.200 de kilometri pătrați, și a întreținut relații de afaceri cu mai mulți politicieni controversați. Chelsy Davy deține din 2006 o diplomă în economie la Universitatea Cape Town și din 2009 o diplomă în drept la Universitatea Leeds.

Inchide