Răzbunare incendiară, la propriu, a unei românce din Italia după ce și-a surprins iubitul cu amanta

Răzbunare incendiară, la propriu, a unei românce din Italia după ce și-a surprins iubitul cu amanta
FOTO: Romatoday.it
Publicat: 17/11/2020, 21:27
Actualizat: 17/11/2020, 21:38

O româncă din Italia, în vârstă de 48 de ani, a dat foc locuinței sale improvizate (o baracă abandonată din orașul Ladispoli), sâmbătă dimineață, după ce şi-a surprins iubitul cu amanta. Mai exact, a incendiat patul din interior, iar flăcările s-au extins. Gestul său putea să provoace o adevărată tragedie, pentru că în zonă se aflau și butelii.

Femeia locuia, de câţiva ani, împreună cu partenerul său într-o baracă abandonată, situată sub un pasaj rutier de pe Viale Europa, Italia. Baraca a fost lăsată acolo de firma care a construit pasajul, notează Roma Today, citată de Antena 3.

În dimineața zilei de sâmbătă, 14 noiembrie, românca şi-a surprins partenerul în compania unei alte femei. Pe moment nu a reacţionat violent, însă a revenit după-amiază şi a incendiat patul, pentru a se răzbuna, iar baraca a ars în proporţie de 80%.

Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită, pentru bărbatul și nici amanta lui nu se aflau în baracă, la momentul incidentului.

Fumul puternic i-a determinat pe şoferii de pe pasaj să sune imediat la 112, iar în scurt timp, la faţa locului a ajuns o echipă de pompieri care a reuşit să stingă incendiul.

Lângă baracă, pompierii au mai găsit şi câteva butelii de gaz la care incendiul nu a ajuns, din fericire. Astfel, incendiul putea provoca o explozie puternică sub pasajul rutier.

Autoritatea Judiciară a ordonat arestarea femeii pentru incendiu și ulterior a fost condusă la penitenciar.

Româncă ucisă în Germania de soțul italian, în fața copilului de nici 2 ani. Tânăra se despărţise de bărbat şi dorea să se întoarcă în țară

O tânără de origine română, în vârstă de 25 de ani, originară din Tecuci, județul Galați, a fost ucisă în Germania de soțul italian, Rosario, în vârstă de 46 de ani. Totul s-a întâmplat în fața copilului ei de un an și opt luni.

Înainte de crimă, femeia fusese ținută ostatică în locuința sa de bărbatul care nu accepta ideea divorțului, care ulterior a înjunghiat-o de mai multe ori, scrie Adevărul.

Tânăra se despărţise de italian şi dorea să se întoarcă în România, dar bărbatul refuza să accepte ideea şi a încercat de mai multe ori să o convingă să se împace cu el.

Pentru că era violent, Cristina chiar l-a reclamat la Poliţie, iar acestuia i se interzisese să se apropie de apartamentul româncei, dar acesta a ignorat interdicţia.

De altfel, tânăra ceruse de mai multe ori ajutorul Poliţiei, pentru a primi protecţie împotriva violenţelor soţului său, dar nu au fost luate măsuri împotriva acestuia, în afara interdicţiei de a se apropia de locuinţa victimei.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase