Reacția unui român amendat pentru nepurtarea măștii în Italia. Bărbatul a fost reținut imediat

Reacția unui român amendat pentru nepurtarea măștii în Italia. Bărbatul a fost reținut imediat
Reacția unui român amendat pentru nepurtarea măștii în Italia. Bărbatul a fost reținut imediat / Foto: Pixabay.com
Publicat: 17/03/2021, 10:30

Un român din Italia s-a enervat la culme după ce a fost amendat pentru nepurtarea măștii și a sărit cu picioarele pe capota autospecialei de poliție. Întreaga scenă a fost filmată de camera de bord a mașinii.

Românul de 37 de ani din Italia a fost reținut, după ce a vandalizat mașina poliției. Bărbatul s-a răzbunat astfel pe oamenii legii, după ce a fost amendat pentru nepurtarea măștii de protecție, scrie stiridiaspora.ro.

Incidentul a avut loc luni după-amiaza, 15 martie, pe via Liberta din centrul localității Cinisello Balsamo, lângă Milano.

O patrulă a Poliției Locale a identificat un individ care consuma alcool, întins pe o bancă de lângă o stație de tramvai.

Cetățeanul român a primit o amendă de 400 de euro, pentru că nu purta mască. Acesta s-a enervat teribil și s-a îndreptat spre mașina Poliției care era parcată în apropiere.

Bărbatul s-a urcat cu picioarele pe capotă și a început să sară pe ea, sub privirile trecătorilor.

Oamenii legii nu se aflau acolo, dar camera de supraveghere de pe mașină a înregistrat actul de vandalism.

Bărbatul a fost arestat pentru ultraj și vandalism. Ulterior, acesta a fost eliberat, dar trebuie să dea cu subsemnatul la circa de poliție.

Tragedie în Italia! Un român a murit pe loc într-un grav accident rutier. Bărbatul se întorcea cu familia de la biserică

O familie de români a fost implicată într-un grav accident de circulație, duminică, 17 ianuarie, la Alcamo, în provincia Trapani (Sicilia). Tatăl a murit, iar soția și copiii sunt răniți.

Un român care trăia într-un parc din Italia a primit o locuință de la autorități. Gestul cu care Valentin Săraru i-a impresionat

Un român care trăia pe străzi în Italia a primit o locuință din partea autorităților, după ce a curățat, fără să-i spună cineva, statuia unui personaj important din trecutul orașului. Valentin Sărăru este, acum, fericit că, după 13 ani petrecuți în Peninsula, petrece iarna cu un acoperiș deasupra capului.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase