Robert de Niro îl desființează pe Donald Trump. „Dragi tineri, nu trebuie neapărat să deveniți șefi de stat. Puteți avea un loc de muncă decent”

Robert de Niro îl desființează pe Donald Trump. „Dragi tineri, nu trebuie neapărat să deveniți șefi de stat. Puteți avea un loc de muncă decent
Publicat: 14/03/2018, 14:28

Deși s-a aflat tot la un eveniment caritabil, Robert de Niro nu a făcut rabat de la critici în privința lui Donald Trump, condamnând „lumea președintelui, dominată de lăcomie și lipsa onestității”.

Evenimentul din 13 februarie din sala Dolby, situată în complexul Hollywood & Highland, a fost organizat pentru Fulfillment Fund, o organizație care ajută copiii săraci, pentru a primi o educație.

De Niro a început prin a vorbi despre activitatea Fondului și apoi l-a criticat pe Trump: „o subvenționare a studiilor universitare este importantă, dar educația fără umanitate este de fapt ignoranță. Uitați-vă la președintele nostru. A reușit să fie absolvent al Universității din Pennsylvania, a beneficiat de o educație de calitate, dar a rămas tot idiot. Îi lipsește orice urmă de umanitate sau compasiune”.

„Desigur, a fost nevoit să treacă peste blestemul de a crește bogat și răsfățat”, a declarat actorul cu două Oscaruri în palmares. „Și a îndurat ruperea oaselor. Poate a avut un efect”. (După ce a terminat facultatea, în 1968, Trump ar fi trebuit să se înroleze alături de alți 300.000 de tineri pentru a lupta în Vietnam, dar a primit scutire medicală, din cauza unei răni la picior). În 1978, Robert de Niro a jucat rolul principal în drama „The Deer Hunter – Vânătorul de cerbi”, o producție despre traumele suferite de soldații americani în Vietnam și încercările lor dificile de a-și continua viețile, după revenirea acasă.

„Este bine să vorbim în această seară, pentru că Trump tratează educația ca pe un element infracțional – un mod de a face profit de pe urma proștilor. Vrea cineva să învețe la Universitatea Trump?”, a întrebat retoric Robert de Niro. „Când taci în fața unei asemenea răutăți, devii complice la ea”.

De Niro și-a încheiat discursul despre Trump cu următoarele cuvinte: „Nu vă descurajați, dragi tineri, obțineți o diplomă de la o universitate legitimă. Nu trebuie să deveniți șefi de stat – puteți avea un job decent. Sau puteți fi președinți – de ce nu? – pentru a restaura integritatea și demnitatea funcției”.

Discursul lui de Niro a survenit în ziua în care președintele SUA a făcut prima vizită în California de după alegeri. În timp ce actorul îl critica, președintele se afla la o strângere de fonduri la o vilă din Beverly Park, deținută de Edward Glazer, co-președintele Tampa Bay Buccaneers. Ulterior, Trump a petrecut noaptea în hotelul Downtown.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Celebra prezentatoare TV a ţării a fost concediată. Umilinţa la care nimeni nu se aştepta...
El este amantul Irinei Tănase, care l-a distrus pe Liviu Dragnea! Cum şi când s-au...
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Bolile în funcție de grupa de sânge. Cine riscă să facă mai ușor diabet
FOTO EXCLUSIV. Ea este moștenitoarea „imperiului” pe care îl construiește Răzvan Burleanu! Primele imagini
Corina Creţu: În România, salariul minim ar fi aproximativ 3.500 lei dacă s-ar aplica indicatorul...
ROMÂNII care stau la bloc își încarcă mașinile ELECTRICE în acest mod bizar
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
VIDEO. Cum arată capsulele pentru sinucidere asistată în 30 de secunde
El este amantul Irinei Tănase, care l-a distrus pe Liviu Dragnea! Cum şi când s-au...
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
O firmă din Constanța APROVIZIONEAZĂ BANCA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI cu BRÂNZĂ
Dezvăluirea șocantă făcută de Donna D’Errico la 23 de ani după rolul din Baywatch
Este 24 decembrie 2021 zi liberă? Lista completă a zilelor de vacanță pentru sărbătorile de...
Cea mai cumplită veste pentru toată lumea. Va fi prăpăd. Nu se aștepta nimeni la...
Paul, un playboy din Galați, i-a spart relația lui Dragnea. Codrin Ștefănescu a confirmat
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...