Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Internațional

Scene șocante într-un avion Turkish Airlines. Pasager, tratat ca bagaj: a fost împachetat în plastic și legat cu scotch

Scene șocante într-un avion Turkish Airlines. Pasager, tratat ca bagaj: a fost împachetat în plastic și legat cu scotch

Scene șocante au avut loc într-un avion Turkish Airlines: un bărbat a fost împachetat de polițiștii turci în plastic și legat cu scotch înainte de decolare, potrivit France24.

Autoritățile turce au înfășurat un bărbat în vârstă de 47 de ani într-un ambalaj de plastic, înainte de a-l trimite într-un zbor înapoi în țara sa de origine, informează sâmbătă un site de știri din Camerun.

Filmările video în care camerunezul Emmanuel Fosso Someon Chedjou este tratat ca un bagaj de oficialii companiei aeriene, înaintea zborului Turkish Airlines TK667 pe 27 ianuarie, au stârnit indignare în Camerun.

Detaliile din clipurile video ajunse virale arată că Chedjou a fost încătușat cu curele de plastic negre la încheieturi și glezne. De asemenea, autoritățile au înfășurat bandă scotch pe hainele sale.

Incidentul ar fi pornit de la faptul că polițiștii de frontieră au considerat că viza sa este falsă. Bărbatul neagă acuzațiile și spune că făcuse o escală în Istanbul, în drumul pe care îl avea de făcut în Dubai.

Polițiștii i-ar fi confiscat și suma de 2.400 de dolari, conform Ahval News. Incidentul a avut loc la sfârșitul lunii ianuarie, dar abia acum a apărut în presă.

Inchide