Secretul teribil din spatele unei case de 200.000 de dolari. La prima vedere pare un chilipir: „Pardoseala a fost înlocuită…”

Secretul teribil din spatele unei case de 200.000 de dolari. La prima vedere pare un chilipir: „Pardoseala a fost înlocuită...”
Publicat: 25/04/2022, 13:26

O proprietate care i-a aparținut cândva unuia dintre cei mai temuți criminali în serie din SUA a fost scoasă la vânzare pentru aproape 200.000 de dolari.

Dean Corll a răpit, violat, torturat și ucis cel puțin 28 de adolescenți și tineri între 1970 și 1973 în Houston și Pasadena, Texas, scrie digi24.ro.

Acesta ar fi ucis o parte din victime chiar în casa care a fost scoasă acum la vânzare pe internet.

Poreclit „Candy Man”, pentru că rudele sale aveau o fabrică de dulciuri în Houston, bărbatul obișnuia să le ofere bomboane copiilor din cartier.

Corll și cei doi complici ai săi au atras victimele în una din casele sale, unde au fost torturase și ucise prin strangulare sau împușcare.

Unul dintre complici, Elmer Henley, l-a ucis pe Corll, când și-a dat seama că el va fi următorul pe lista execuțiilor lui „Candy Man”.

Complicii s-au ales cu închisoare pe viață pentru faptele lor abominabile.

Casa lui „Candy Man”, chilipir la 200.000 de dolari

Casa lui Corll are 375 mp și un trecut oribil, deoarece aici s-au petrecut, acum 50 de ani, unele din crimele serial killer-ului.

Proprietatea cu trei dormitoare a fost scoasă la vânzare pentru 184.900 de dolari. „Bine ați venit în această casă recent renovată, situată în Pasadena. Pardoseala a fost înlocuită în toată casa.”, relevă anunțul de vânzare.

Nicăieri nu se vorbește despre faptul că locuința a aparținut unui criminal în serie, care și-a ucis acolo o parte din victime.

Localnicii știu însă povestea și ar dori ca proprietatea să fie demolată, din respect pentru familiile victimelor.

Pe de altă parte, numeroși entuziaști sunt gata să cumpere casa, pentru a studia eventualele „fenomene paranormale”, o amprentă a crimelor terifiante comise de „Candy Man” în interiorul acesteia.

Dean Corll, un nume sinonim cu răul

  • Dean Corll a fost implicat în Masacrul din Houston, crime care au ieșit la iveală de abia după ce Henley l-a împușcat mortal pe Corll.
  • Cazul lui Corll a devenit unul din cele mai terifiante din istoria criminalității americane.
  • Corll își ademenea victimele la autostop, oferindu-le uneori și invitația la o petrecere.
  • Ulterior, acesta le lega, le tortura, le strangula sau le executa cu un revolver calibrul 22.
  • Corll și complicii săi au îngropat 17 victime într-un debarcader închiriat.
  • Patru dintre victime au fost îngropate în pădure, în apropierea Lacului Sam Rayburn.
Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult