Sfârșit tragic pentru o adolescentă de 15 ani. A murit după ce și-a făcut singură piercing în sprânceană

Sfârșit tragic pentru o adolescentă de 15 ani. A murit după ce și-a făcut singură piercing în sprânceană
Foto: noticias.r7.com
Publicat: 10/07/2021, 10:13
Actualizat: 10/07/2021, 10:16

Sfârșit tragic pentru o adolescentă de 15 ani. Tânăra a murit după ce și-a dat singură gaură în sprânceană. Întâmplarea s-a produs în Brazilia. Izabela Eduarda de Sousa a avut o infecție gravă, iar acest lucru i-a provocat umflarea feței.

Pentru că părinții au refuzat să o lase să își facă piercing în sprânceană, fata nu a renunțat și a încercat să facă asta acasă, fiind ajutată de o prietenă, potrivit noticias.r7.com.

Ce a urmat este sfâșietor.

Primele simptome au apărut după trei zile. Atunci, ochii fetei i s-au umflat și a fost dusă la spital, unde a intrat de patru ori în stop cardio-respirator. Apoi, pentru că starea ei de sănătate s-a înrăutățit, Izabela a fost dusă la alt spital, iar timp de o săptămână a fost conectată la un aparat care o ajuta să respire, însă nu a rezistat și a murit la scurt timp.

Foto: noticias.r7.com

În cazul în care ar fi supraviețuit, adolescenta ar fi putut rămâne fără vedere la ochiul afectat, au spus medicii.

De asemenea, ei recomandă ca aceste proceduri să fie făcute de profesioniști în locuri specializate.

Familia Izabelei este încă în stare de șoc.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase