Și-a pierdut job-ul pentru că A DEVENIT MUT. Povestea lui este virală și acum are SUTE DE OFERTE de angajare.

Și-a pierdut job-ul pentru că A DEVENIT MUT. Povestea lui este virală și acum are SUTE DE OFERTE de angajare.
Publicat: 23/07/2018, 23:53

Pierderea abilității de a vorbi i-a adus numai probleme, a rămas fără job și a devenit incapabil să conducă o mașină, fiind nevoit să meargă kilometri întregi în fiecare zi în căutarea unui loc de muncă, potrivit Thisisinsider.

Tânărul obișnuia să meargă pe stradă cu o scrisoare, în care explica situația în care se află. Într-o zi a întâlnit-o pe străina care i-a schimbat viața, Tiera Lugo. Lovoile a menționat în scrisoare că a încercat să găsească un loc în care să lucreze, dar a fost respins de 17 firme diferite. Fata a postat povestea tânărului în vârstă de 19 ani pe Facebook, apelând la ceilalți utilizatori pentru a distribui povestea sa și pentru a-l ajuta să își găsească un job.

Lovoile a menționat în scrisoare că este energic, loial și că muncește din greu, dar și că este dispus să meargă oricât până la locul de muncă, fără a întârzia. Postarea a atras atenția a peste 200 de persoane, care i-au trimis mesaje băiatului cu oferte de muncă. El urmează să decidă unde se va angaja și vrea să utilizeze salariul de la noul său job pentru a-și recupera vocea.

„Haideți să facem această postare virală! Nu vreau să aud scuze care să justifice motivul pentru care cineva nu poate munci și nu poate face bani. El este Lavoile Macandi. Ieri a venit să mă întrebe dacă știu cumva unde și-ar putea găsi un loc de muncă. El nu poate vorbi, dar poate comunica în scris. El este puternic, aude și vede bine! Poate lucra oriunde în Florida. Ajutați-mă să-i găsesc un job acestui băiat. El nu vorbește, deci, îi puteți trimite mesaje scrise pentru o oferă de serviciu,” se arată în postarea fetei.

Tânărul a devenit mut în 2017, după ce medicamentele pe care le lua i-au distrus abilitatea de a vorbi.

Foto: Tiera Lugo / Facebook

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase