Soțul lui Nancy Pelosi, bătut de un bărbat care a intrat peste el în casă. Președinta Camerei Reprezentanților a SUA nu se afla acasă

Soțul lui Nancy Pelosi, bătut de un bărbat care a intrat peste el în casă. Președinta Camerei Reprezentanților a SUA nu se afla acasă
Sursă Foto - USnews.com
Publicat: 28/10/2022, 17:35

Paul Pelosi, soțul președintei Camerei Reprezentanților din Congresul american, Nancy Pelosi, a fost „agresat violent” de o persoană care a pătruns vineri dimineață în locuința familiei din San Francisco.

Soțul lui Nancy Pelosi a fost bătut în propria locuință de către un individ care a pătruns înăuntru.

Suspectul a fost reținut și se află în custodia poliției, a anunțat purtătorul de cuvânt al lui Nancy Pelosi, Drew Hammill, într-un comunicat de presă.

Paul Pelosi se află în spital și „este de așteptat să se recupereze complet”, a mai precizat acesta.

Nancy Pelosi, al treilea om în stat, nu se afla în San Francisco în momentul în care a avut loc incidentul.

Conform purtătorului de cuvânt, motivul pentru care respectiva persoană a pătruns în locuința lui Pelosi este în curs de investigare.

„Președinta Camerei Reprezentanților și familia sa sunt recunoscători primelor persoane care au ajuns la fața locului și profesioniștilor din domeniul medical implicați și solicită intimitate în acest moment”, a adăugat Hammill.

Paul Pelosi a fost condamnat la închisoare în primăvara trecută

În august, Paul Pelosi, în vârstă de 82 de ani, care deține o firmă de imobiliare și de capital de risc cu sediul în San Francisco, a fost condamnat pentru un delict minor, de conducere sub influența alcoolului, după ce a fost implicat într-un accident de mașină în luna mai.

De asemenea, acesta a fost condamnat la cinci zile de închisoare în comitatul Napa, California, potrivit Usnews.com.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase