Strălucirea Balului Operei din Viena, afectată de o bătaie între doi participanți la eveniment

Strălucirea Balului Operei din Viena, afectată de o bătaie între doi participanți la eveniment
Publicat: 01/03/2014, 16:43
Actualizat: 20/03/2014, 13:00

Doi bărbați, care au participat la ediția din acest an a Balului Operei de Stat din Viena, organizată joi seară, s-au bătut în foaierul clădirii instituției, unde a fost organizată o recepție pentru participanții la acest eveniment cultural, informează dailymail.co.uk.

Cei doi invitați, unul în jur de 40 de ani, iar celălalt în vârstă de aproximativ 60 de ani, s-ar fi încăierat în urma unui conflict legat de șampania și gustările oferite oaspeților la acest eveniment. Numele celor doi bărbați nu a fost făcut public.

La un moment dat, bărbatul mai tânăr l-a lovit pe cel mai în vârstă cu pumnul, provocându-i o tăietură pe obraz cu verigheta pe care o purta.

Incidentul a umbrit astfel unul dintre cele mai importante evenimente de acest tip din lume. Cea mai strălucitoare seară din viața mondenă a orașului Viena este organizată, în fiecare an, cu ușile închise, în clădirea Staatsoper.

„Este un eveniment în cadrul căruia Opera se prezintă pe sine. Este o platformă importantă”, a declarat pentru agenția de presă Reuters Dominique Meyer, directorul Operei din Viena.

Una dintre tradițiile nescrise ale evenimentului este însă aceea ca magnatul Richard Lugner, în vârstă de 81 de ani, să invite în fiecare an în loja sa o vedetă internațională pentru a-l însoți la acest bal, cel mai important din sezonul vienez, care se bucură de o mare acoperire mediatică.

Anul acesta, vedeta invitată la bal a fost starleta americană Kim Kardashian, pe care milionarul austriac a plătit-o cu 500.000 de dolari ca să îi fie parteneră.

Kim Kardashian a venit însă la eveniment însoțită de mama sa, Kris Jenner. Deși a sosit la bal la brațul lui Richard Lugner, Kardashian a asistat la spectacol alături de mama sa, într-o lojă VIP separată de cea a magnatului.

De altfel, Richard Lugner a fost nemulțumit de Kim Kardashian, declarând presei austriece că, în loc să respecte programul stabilit și să danseze cu el, vedeta a filmat împreună cu mama sa pentru reality show-ul „Keep Up with the Kardashians”. „Kim mă supără pentru că nu respectă programul. Filmează și nu vrea să mă aibă în preajmă. Invitata ar trebui să fie cu mine și nu în alte locuri, asupra cărora nu am căzut de acord”, a spus Lugner.

Pe de altă parte, conform site-ului tmz.com, Kim Kardashian le-ar fi spus celor din anturajul său că „Lugner a fost agresiv” și i-ar fi cerut să scape de personalul său de securitate, pentru a rămâne singur cu ea.

La edițiile precedente, Richard Lugner a fost însoțit la acest bal de câteva actrițe foarte cunoscute, precum Sophia Loren, Andie MacDowell, Geri Halliwell, Pamela Anderson și Carmen Electra.

Invitata sa din 2011 a fost tânăra marocană Karima El Mahroug, supranumită „Ruby”, aflată în acea perioadă în centrul unei anchete care îl viza pe fostul premier italian Silvio Berlusconi.

Balul are loc în marele auditorium al Operei de Stat din Viena și a fost inaugurat în 1854. Din programul artistic al serii fac parte momente de balet și vals.

Anul acesta, soprana română Anita Hartig, în vârstă de 30 de ani, a fost invitată să cânte la festivitatea de deschidere a Balului Operei de Stat din Viena. Pentru prima dată în cariera sa, Anita Hartig a interpretat aria „Depuis le jour” din opera „Louise”, de Gustave Charpentier, acompaniată de orchestra Operei de Stat, dirijată de Marc Minkowski.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște,...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă...
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Accident sau sinucidere? Un bărbat a decedat în a treia zi de Paște, după ce...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani...
Scandal uriaș la Eurovision. Fanii au fost oripilați
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Cui va preda Warren Buffett imperiul de 400 de miliarde de dolari?