Tatăl tânărului mâncat de rechin în Hurghada, detalii CUTREMURĂTOARE: „N-am putut să-l ajut, s-a întâmplat în 20 de secunde”

Tatăl tânărului mâncat de rechin în Hurghada, detalii CUTREMURĂTOARE: „N-am putut să-l ajut, s-a întâmplat în 20 de secunde”
Tatăl tânărului mâncat de rechin în Egipt, detalii cutremurătoare / Colaj foto
Publicat: 11/06/2023, 13:14

Vladimir Popov, în vârstă de 23 de ani, a murit, după ce a fost sfâșiat de un rechin, în timp ce se afla într-o stațiune din orașul Hurghada, Egipt. Un martor care a asistat la întreaga scenă, a spus că animalul a mâncat din trupul tânărului timp de două ore.

Tatăl tânărului mâncat de rechin în Hurghada face acum declarații cutremurătoare: „N-am putut să-l ajut, s-a întâmplat în 20 de secunde”

Autoritățile au închis o porțiune a litoralului Mării Roșii, în urma atacului și au anunțat că va fi interzisă intrarea în apă până duminică.

„Această mașinărie de tocat carne s-a întâmplat în 20 de secunde. Este o plajă sigură. Sunt nave și iahturi în jur. Nu s-a întâmplat niciodată așa ceva acolo. De obicei, rechinii atacă pe plaje sălbatice”, a povestit un martor la atac.

Victima locuia cu tatăl său în Egipt de câteva luni. Yuri, tatăl lui Vladimir, a spus că trupul fiului său va fi incinerat și cenușa lui va fi trimisă în Rusia.

La scurt timp după ce a avut loc atacul, rechinul a fost târât la țărm cu o barcă înainte ca oamenii să-l ucidă.

Fiara a fost predată pentru cercetarea cauzelor comportamentului ei anormal.

‌Cercetătorii intenționează, de asemenea, să identifice dacă rechinul este înrudit cu unul care „a provocat mai multe atacuri anterioare”.

Tânăr din Rusia, devorat de un rechin sub privirile terifiate ale tatălui și iubitei sale

Scene greu de imaginat au avut loc în stațiunea Hurghada din Egipt. Un bărbat de 23 de ani din Rusia a fost efectiv devorat de un rechin, iar cei aflați în apropiere nu au putut interveni în niciun fel pentru a-i salva viața.

Vacanță de coșmar pentru mai mulți turiști din Egipt. Aceștia au asistat la momentul în care un bărbat din Rusia a fost mâncat de viu de un rechin, la doar câțiva pași de o plajă aglomerată din Hurghada.

Incidentul s-a petrecut pe plaja hotelului Dream Beach, potrivit presei ruse, care spunea că victima ar fi cetățean rus.

Consulul general al Rusiei la Hurghada, Viktor Voropayev, a declarat agenției de presă a țării – TASS – că atacul mortal a avut loc joi.

„Un rus a murit în urma atacului rechinului”, a spus el, identificând victima drept V. Popov, în vârstă de 23 de ani, despre care a spus că nu este un turist, dar locuia de câteva luni în Egipt. Presa rusă a scris, ulterior, că victima se numește Vladimir Popov.

Iubita victimei era și ea în apă, dar a reușit să se salveze

Întreaga scenă a fost filmată de turiștii aflați pe plajă, chiar în apropiere de locul atacului. Conform imaginilor, angajații hotelului strigă la cei aflați în apă să iasă, pentru că în apropiere se află un rechin.

Vladimir poate fi văzut apoi luptându-se cu rechinul înainte să devină clar pentru toți cei care sunt martorii scenei că aceasta este o bătălie pierdută. Potrivit presei ruse, tatăl bărbatului ucis a fost martor la întregul atac, iar fiul lui ar fi strigat după el în timp ce se străduia să scape de rechin.

În apă alături de Vladimir era și iubita lui, care, însă, a reușit să înoate și să fugă din calea colților rechinului, scrie The Daily Beast.

Turiștilor care vizitează stațiunea li s-a interzis acum să intre în apă, iar cei care au asistat la incidentul îngrozitor sunt însă în stare de șoc.

„S-a întâmplat într-o secundă. Salvatorii au reacţionat foarte repede. Din anumite motive, am simțit imediat că este un rechin. Am sărit imediat și am început să strig: „Rechini, rechini!”, a declarat un martor pentru REN-TV din Rusia.

„Este un lucru groaznic, rămășițele acestui tip sunt acolo. Eu tremur. Chiar în fața ochilor mei, rechinul l-a mâncat pe tipul acela. Mă simt foarte rău”, a declarat o femeie pentru canalul Baza Telegram.

Rechinul ucigaș a fost ulterior capturat și ucis, a informat tabloidul rus Komsomolskaya Pravda.

În vara anului 2022, Roxanei Donisan, o româncă de 40 de ani din Suceava, a fost sfâșiată de rechin în Egipt, în timp ce se afla în vacanță în Hurghada.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
INTERDICȚIA este clară în România. Gestul pentru care poți lua o AMENDĂ uriașă
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...