Texas: Un individ s-a cățărat la geamul unei fete de zece ani, pentru a face gesturi vulgare. Ce a pățit după ce a fost prins de părinții minorei

Texas: Un individ s-a cățărat la geamul unei fete de zece ani, pentru a face gesturi vulgare. Ce a pățit după ce a fost prins de părinții minorei
Texas: Un individ s-a cățărat la geamul unei fete de zece ani, pentru a face gesturi vulgare. Ce a pățit după ce a fost prins de părinții minorei / Foto: Pixabay.com
Publicat: 30/06/2021, 12:41

Doi soți din Houston, Texas, au împușcat un individ aflat în stare de ebrietate, care se cățărase la fereastra dormitorului fiicei lor de zece ani, „pentru a se autosatisface”, anunță poliția din Harris County.

Soțul și soția, amândoi înarmați, l-au confruntat pe bărbat, care nu a renunțat la gesturile sale și a fost împușcat, transmite presa locală, citată de independent.co.uk.

Cei doi părinți au auzit țipetele fetei lor și au văzut un bărbat la fereastra dormitorului, care se atingea în zona genitală, au precizat forțele de ordine.

„I-a răpit inocența fetei mele”

Mama fetiței de 10 ani a declarat, pentru KPRC-TV: „S-a uitat pe geam și era acest om acolo. I-a răpit inocența fiicei mele”.

Bărbatul „și-a cerut scuze și a vrut să plece”, dar părinții fetei l-au somat să stea culcat, până la venirea poliției.

Individul a fugit însă la o benzinărie din apropiere. Mama fetei l-a ținut pe bărbat sub amenințarea pistolului, în timp ce tatăl l-a căutat pe vânzător, pentru a suna la poliție.

Individul agresiv și beat i-a luat arma femeii și a îndreptat-o spre ea, a relatat Fox News.

Soțul femeii a apărut imediat și l-a împușcat pe bărbat.

„Nu am vrut să-l împușcăm. Ne rugăm pentru familia lui”

Femeia îngrozită nu și-a putut stăpâni emoțiile: „Nu am vrut să-l împușcăm. Doream să așteptăm poliția, pentru a fi reținut. Sunt sigură că dacă a făcut asta copiilor mei, nu este la prima abatere. Ne rugăm pentru acest bărbat și familia lui…”.

Poliția a precizat că individul a fost împușcat de trei ori, deși tatăl fetei de 10 ani spune că a tras patru focuri de armă, două în piept, unul în stomac și unul în lateral.

Cazul este anchetat de poliția din Harris County. Bărbatul împușcat se află la spital, în stare critică, dar stabilă.

CBS DFW a scris că tatăl respectiv a mai anunțat în trecut că fiica lui este urmărită la fereastră, dar niciodată nu au găsit pe nimeni în curtea casei.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult