Tragedie la Ibiza. A căzut de la balconul hotelului, chiar sub ochii iubitului! Au apărut imaginile cu tânăra de 24 de ani care și-a pierdut viața în concediu

Tragedie la Ibiza. A căzut de la balconul hotelului, chiar sub ochii iubitului! Au apărut imaginile cu tânăra de 24 de ani care și-a pierdut viața în concediu
Tragedie la Ibiza. A căzut de la balconul hotelului, chiar sub ochii iubitului! Au apărut imaginile cu tânăra de 24 de ani care și-a pierdut viața în concediu / Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 27/09/2022, 17:17

Și-a dorit o vacanță de neuitat, dar, din păcate, excursia în Ibiza s-a transformat într-o tragedie fără margini. O tânără de numai 24 de ani a căzut de la balconul hotelului în care era cazată, accident petrecut chiar sub ochii iubitului!

Pe Robyn-Eve Maines, din Wallsey, Liverpool, prietenii au caracterizat-o pe rețelele de socializare ca fiind  o tânără „frumoasă pe dinăuntru și pe dinafară”.

Moartea ei a lăsat un gol imens, se plâng cei care au cunoscut-o.

Mama tinerei: „Avem, cu adevărat, inima frântă”

Într-o declarație preluată de Daily Mail, mama tinerei, Claire Maines, și-a exprimat durerea fără margini: „Frumoasa noastră fiică a murit, din păcate, după ce a căzut de la 30 de metri înălţime, de pe balcon. Nu există cuvinte pentru a exprima durerea. Avem cu adevărat inima frântă”.

La rândul său, Cam, fratele ei, a completat: „Pentru cei care nu știu deja că am pierdut-o pe sora mea mai mare, Robyn-Eve Maines – a căzut de la 30 de metri, de la balconul unui hotel din Ibiza. Ea va fi mereu iubită și amintită pentru persoana fantastică care era. Inimile noastre sângerează după pierderea cuiva atât de special. Te iubesc, surioară mai mare!”.

Ce spun martorii

Tânăra care a căzut de la balconul hotelului a fost declarată moartă la fața locului. Ea s-a prăbușit în gol la ora 9 dimineața în ziua de 25 septembrie, căzând de la balconul Hotelului Rosamar. Iubitul ei a fost de față la momentul producerii accidentului și le-a spus polițiștilor că tânăra a căzut de la etajul doi dezechilibrându-se.

Ajunși imediat la fața locului, paramedicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. O anchetă a poliției este în curs de desfăşurare.

Un martor la tragedie a povestit: „Totul s-a petrecut foarte repede. Nimic din cele întâmplate înainte nu prevestea tragedia. Nu au existat indicii care să-i alerteze pe angajaţii hotelului sau care să semnaleze existenţa unor probleme, zgomot în cameră şi lucrui de genul acesta. Iubitul femeii a coborât la recepţie într-un suflet şi atunci au sunat poliţia şi paramedicii”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase