Descoperire macabră lângă Colosseum. Trupul unui bărbat mort era ascuns într-o geantă

Descoperire macabră lângă Colosseum. Trupul unui bărbat mort era ascuns într-o geantă
(FOTO cu caracter ilustrativ: Pixabay.com)
Publicat: 06/06/2021, 10:58
Actualizat: 06/06/2021, 17:03

Poliţiştii italieni din Roma au descoperit, sâmbătă, trupul unui bărbat mort care fusese ascuns într-o geantă. De fapt, un trecător care merga pe o stradă de lângă Colosseum a observat că din geanta respectivă curge sânge și, astfel, a alertat imediat autoritățile.

Acest lucru i-a ajutat pe polișțiști să descopere cine este victima, pentru că urmele de sânge i-au condus exact la apartamentul lui Luca De Maglie, un bărbat în vârstă de 37 de ani, cu antecedente penale şi cunoscut drept dependent de droguri, scrie Observatornews.ro, care citează Libero Quotidiano.

În acel moment, în locuință se afla partenera acestuia, o femeie în vârstă de 39 de ani, și ea cu antecedente penale şi dependentă de droguri.

Ea a recunoscut că l-a băgat pe De Maglie în geanta respectivă şi i-a transportat trupul neînsufleţit până la câteva sute de metri distanţă, dar spune că nu are nicio legătură cu moartea acestuia. Cu toate acestea, a devenit principala suspectă în acest caz.

Femeia a precizat că, în cursul zilei de luni, când s-a întors acasă, l-a descoperit pe De Maglie prăbuşit cu faţa în jos. A încercat să-l resusciteze, însă fără succes, apoi a stat câteva zile în casă cu trupul neînsufleţit al bărbatului înainte să decidă că trebuie să scape de el.

Ea s sperat că, dacă îi duce corpul lui De Maglie în afara casei, acesta va fi ridicat de personalul care ridică gunoiul.

Anchetatorii nu cred varianta povestită de femeie şi continuă verificările, încercând să afle dacă a fost implicată şi o altă persoană în acest caz, mai ales era destul de greu pentru ea să transporte singură trupul neînsufleţit al victimei.


Citește și:

O echipă de poliţişti italieni, atacată cu brutalitate de un singur român. Ce spun oamenii legii

Clipe de coșmar pentru o familie din Italia. A fost sechestrată de patru români

Sistemul de frânare al telecabinei prăbușite în Italia era dezactivat de cel puțin 7 ani, sugerează o serie de imagini filmate în 2014

Motociclistul elvețian Jason Dupasquier a murit într-un accident in timpul calificărilor pentru Marele Premiu al Italiei


Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase